“Φωτιά” θα είναι το νέο Hyundai Kona N!(+video)

Η Hyundai ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο της «καυτό» SUV, το πολυαναμενόμενο Kona N, το οποίο θα μας παρουσιάσει με κάθε επισημότητα σε μια παγκόσμια διαδικτυακή παρουσίαση στις 27 Απριλίου!

Το Hyundai Kona N έρχεται για να προστεθεί στη γκάμα της γρήγορης οικογένειας Ν, όντας το πρώτο SUV υψηλών επιδόσεων. Το N-Division της Hyundai έχει δώσει πραγματικά τον καλύτερο του εαυτό και μας έδωσε μια ακόμα μικρή γεύση του Kona N πριν την επίσημη παρουσίασή του. Από τις πρώτες φωτογραφίες που δημοσίευσε η Hyundai διακρίνεται το «άγριο» εμπρόσθιο τμήμα του Kona N. Εκεί ξεχωρίζουν οι μεγάλοι αεραγωγοί, οι αιχμηρές ακμές σε καπό και φτερά, αλλά και οι όμορφες ζάντες του SUV, που αφήνουν σε κοινή θέα τις κόκκινες δαγκάνες των φρένων με το σήμα «Ν» πάνω τους!

Η επόμενη κατά σειρά φωτογραφία απεικονίζει τον επιλογέα του αυτόματου 8τάχυτου κιβωτίου, με το λογότυπο «Ν» να είναι ευδιάκριτο πάνω του. Όπως έχει επιβεβαιώσει κι η Hyundai, η πηγή της δύναμης θα είναι ένας 2λίτρος turbo κινητήρας βενζίνης, όμοιων χαρακτηριστικών με το i30N, με τα νούμερα ισχύος να μην έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα. Σύμφωνα όμως με τις πρώτες εκτιμήσεις η δύναμη θα κυμαίνεται από 250 ίππους (το λιγότερο) έως και 280 άλογα, όπως και στο νέο i30 N Performance Pack.

Get it on Google Play Download on the App Store