Αλλάζουν τα τέλη κυκλοφορίας για το 2019 (+video)

Εντάξει… Το καταλαβαίνουμε πως το σίριαλ με θέμα την αλλαγή του υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας έχει κουράσει πλέον, καθώς κάθε χρόνο ακούμε διάφορα και τελικά τίποτα δεν αλλάζει. Φαίνεται όμως πως αυτή την φορά είμαστε πιο κοντά από ποτέ στην αλλαγή του τρόπου του υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας.

Δείτε ακόμη: Γεγονός τα τέλη κυκλοφορίας με το μήνα

Τουλάχιστον αυτό δήλωσε ο υφυπουργός Μεταφορών και Υποδομών κύριος Ν. Μαυραγάνης και αν δεν το πιστεύετε μπορείτε να το δείτε και στο video που ακολουθεί πιο κάτω και είναι από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»

«Υπάρχει περίπτωση να τα δούμε αλλαγμένα (τα τέλη κυκλοφορίας εννοεί), από το 2019. Η εισήγηση του υπουργείου είναι να υπολογίζονται σύμφωνα με την αξία του αυτοκινήτου, που νομίζω ότι όλους μας βρίσκει σύμφωνους. Είναι λογικό αυτό. Και βεβαίως να λαμβάνονται υπόψη τα περιβαλλοντικά κριτήρια, σε κάθε περίπτωση όμως, να υπάρχει μία αναλογική εφαρμογή με την αξία».

Διαβάστε επίσης: Όλα τα αυτοκίνητα χωρίς τέλη κυκλοφορίας 2018

Φυσικά, από τις δηλώσεις του υφυπουργού μέχρι την υλοποίηση του νέου υπολογισμού των τελών κυκλοφορίας, ειδικά στην χώρα μας, μπορεί να απέχουν και μία αιωνιότητα. Παρόλα αυτά φαίνεται πως στην κυβέρνηση είναι διατεθειμένοι να κάνουν αλλαγές και να βελτιώσουν τη σημερινή κατάσταση με τις πολλές αδικίες και τον εγκλωβισμό αυτοκινήτων σε ακινησία.

Get it on Google Play Download on the App Store