Δημοπρασία ΟΔΔΥ: Αυτοκίνητα από 400 ευρώ!

Την προσεχή Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου, στην αποθήκη της Μαγουλέζας στα Άνω Λιόσια, δημοπρασία οχημάτων από τον ΟΔΔΥ και αφορούν κατασχεμένα ή αζήτητα στο τελωνείο.

Δείτε ακόμα: Προσφορά Opel Mokka X 1.4T με το «κλειδί στο χέρι»

Συγκεκριμένα θα δημοπρατηθούν 58 επιβατικά οχήματα, με τιμές εκκίνησης που ορίζονται από τα 400 ευρώ! Η επίσκεψη στον ειδικό χώρο εκθέσεως των τροχοφόρων επιτρέπεται για 3 εργάσιμες ημέρες πριν την δημοπρασία, δηλαδή από 10-12-2018 έως και 12-12-2018 και ώρες 8.30 π.μ.-13.30 μ.μ. – εξαιρουμένης της ημέρας διεξαγωγής της. Από την ΑΑΔΕ (Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων) επισημαίνεται πως τα δημοπρατούμενα οχήματα  μεταχειρισμένα, με ζημιές, φθορές και ελλείψεις τα οποία χρειάζονται επισκευές πριν κυκλοφορήσουν.

Ο τεχνικός έλεγχος μπορεί να γίνει από τους ενδιαφερόμενους με την βοήθεια και τεχνικού συμβούλου της επιλογής τους και περιλαμβάνει ότι κριθεί αναγκαίο, προκειμένου να προσδιορίσουν το ύψος των ζημιών ώστε να διαμορφώνουν ανάλογα και τις προσφορές τους. Όλα τα ανωτέρω, όμως, χωρίς την χρήση εργαλείων ή άλλων μηχανικών μέσων και δίχως να τεθεί σε κίνηση το όχημα.

Διαβάστε επίσης: Πως γίνεται γρήγορα το ξεθάμπωμα του παρμπρίζ (+video)

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά την λίστα των υποψηφίων αυτοκινήτων, ώστε να επιλέξετε το επόμενο μεταφορικό μέσο της αρεσκείας σας. Ξεχωρίζουν το Hyundai Accent που ξεκινά από τα 400 ευρώ και το πετρελαιοκίνητο Opel Astra SW με τιμή εκκίνησης τα 500 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store