Πήγαν διακοπές και τους περιμένουν πολλές κλήσεις!

Οι διακοπές του Αυγούστου για πολλούς ήδη έχουν ξεκινήσει, ενώ άλλοι μετρούν μέρες, ίσως και ώρες μέχρι να πάρουν την άδεια και να φύγουν όπου βρουν, για να χαλαρώσουν λίγες μέρες και να ξεχαστούν από τη δύσκολη καθημερινότητα.

Δείτε ακόμη: Δίδυμες και αχώριστες Alfa Romeo Alfasud!

Μία λύση που ακολουθούν αρκετοί οι οποίοι ταξιδεύουν με πλοίο για να πάνε σε κάποιο νησί, είναι να παρκάρουν το αυτοκίνητο κάπου κοντά στο λιμάνι και μετά με τα πόδια να φτάσουν μέχρι το πλοίο, αφού στον προορισμό τους μπορεί να τους περιμένει κάποιο αυτοκίνητο. Ωστόσο, θα πρέπει να προσέχουν που σταθμεύουν το αυτοκίνητο, καθώς οι κλήσεις για παράνομη στάθμευση καραδοκούν και η τροχαία, το λιμενικό ή ο δήμος της περιοχής δεν αστειεύεται!

Τρανταχτό παράδειγμα το λιμάνι της Ραφήνας. Όποιος κάνει τα… στραβά μάτια στις πολλές πινακίδες που ενημερώνουν για την στάθμευση ή απλά τις αγνοήσουν και σκεφτούν το κλασικό «ωχ αδερφέ, σιγά μη με γράψουν», τότε γυρίζοντας από το ταξίδι θα δουν μαζεμένες τις κλήσεις στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου τους. Μια βόλτα γύρω από το λιμάνι αρκεί για να δει κανείς τις μαζεμένες κλήσεις, ενώ το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πρέπει να είχε μαζέψει τις πιο πολλές και με διαφορά! Τελικά, θα του κόστιζε (όπως και σε άλλους) πολύ λιγότερο να το παρκάρει στο δημοτικό πάρκινγκ με κόστος 6 ευρώ τη μέρα, παρά 40 ευρώ για κάθε κλήση.

Δείτε ακόμη: Θα αγοράζατε νέο Hyundai Accent με 10.000 ευρώ;

Get it on Google Play Download on the App Store