To 2025 η πρώτη αμιγώς ηλεκτρική Ferrari!

Ομολογουμένως υπάρχει πλέον ένας οργασμός κατασκευής ηλεκτρικών μοντέλων, γεγονός που αποδεικνύει την μεταστροφή της αυτοκίνησης στην νέα αυτή τεχνολογία.

Η ιστορία έχει αποδείξει πως και τα κάστρα πέφτουν! Κάπως έτσι νιώσαμε όταν μάθαμε πως η Ferrari θα κατασκευάσει κι εκείνη ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο, που θα το παρουσιάσει το 2025 και θα ακολουθήσουν ακόμα τρία! Η είδηση αυτή επιβεβαιώθηκε δια στόματος του John Elkann, CEO της ιταλικής μάρκας σε μια συνεδρίαση των μετόχων πριν μερικές μέρες, λέγοντας: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που πρόκειται να κατασκευάσουμε την πρώτη ηλεκτρική Ferrari. Επενδύουμε αρκετά στη νέα αυτή τεχνολογία με έναν εξαιρετικά πειθαρχημένο τρόπο, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητο αυτό θα είναι ό, τι ακριβώς ονειρεύεστε και μπορούν να πετύχουν οι μηχανικοί και οι σχεδιαστές μας».

Βέβαια ο κ. Elkann αναφέρθηκε και στην ευρύτερη στρατηγική της ιταλικής εταιρείας στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, που περιλαμβάνει την κατασκευή plug-in υβριδικών μοντέλων καθώς και την επιστροφή της στο Le Mans το 2023 με ένα νέο hypercar. Ο κ. Elkann αναφέρθηκε και στην αναζήτηση του νέου CEO της, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Louis Camilleri που αποχώρησε από την εταιρεία στα τέλη του περασμένου έτους για προσωπικούς λόγους.

 

Get it on Google Play Download on the App Store