Nissan Micra Midnight Edition με σπορ διαθέσεις

Στην πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού η Nissan πραγματοποίησε την πρεμιέρα του νέου Nissan Micra, όμως για την προσεχή Έκθεση Αυτοκινήτου του Σάο Πάολο, το σχεδιαστικό κέντρο της Nissan στο Ρίο ντε Τζανέιρο ετοίμασε μια ειδική έκδοση του υπάρχοντος μοντέλου March (Micra), τη Midnight Edition.


Εστιασμένο στην πιο σπορτίφ εμφάνιση διακρίνεται εξωτερικά από το κόκκινο χρώμα του αμαξώματος συνδυασμένο με μαύρη οροφή, της ίδιας απόχρωσης καθρέπτες και ζάντες και τα πιο σκουρόχρωμα εμπρός φωτιστικά σώματα. Την σπορ εικόνα του Micra Midnight Edition ενισχύουν οι ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες με τη μεγάλη εισαγωγή αέρα μπροστά και το σπόιλερ, οι ποδιές στα μασπιέ και η αεροτομή οροφής.

Για το εσωτερικό η Nissan αναφέρει ότι ξεχωρίζουν οι τονισμένες ραφές και το γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα στα χειριστήρια του τιμονιού, στους διακόπτες των παραθύρων και στο πλαίσιο του συστήματος πολυμέσων στην κεντρική κονσόλα.

Για τον κινητήρα και λοιπές μηχανικές βελτιώσεις δεν γίνεται προς το παρόν κάποια επίσημη αναφορά. Πληροφοριακά, το Nissan March διατίθεται στη Βραζιλία με τους κινητήρες του 1.0 λτ. ισχύος 77 ίππων και των 1.6 λτ. με 111 ίππους, οπότε το πιθανότερο είναι το Midnight Edition να «φοράει» το πιο ισχυρό μοτέρ, ίσως και με κάποιες βελτιώσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store