Νέο Nissan Juke Black Pearl σε περιορισμένη παραγωγή

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες, η Nissan θα παρουσιάσει παράλληλα με το ανανεωμένο Versa (Note) και το νέο, περιορισμένης παραγωγής Juke Black Pearl, το οποίο θα διατεθεί σε 1.250 αντίτυπα (1.000 στις Η.Π.Α. και 250 στον Καναδά).


Η νέα αυτή έκδοση του μικρού ιαπωνικού SUV εφοδιάζεται με διάφορα εργοστασιακά αξεσουάρ που τονίζουν την ξεχωριστή εικόνα του αυτοκινήτου, όπως είναι τα λευκά ένθετα στους προφυλακτήρες, τα «δακτυλίδια» γύρω από τα εμπρός φώτα, τα καλύμματα των καθρεπτών, το μεγάλο πίσω σπόιλερ και οι εμπρός χειρολαβές, τα οποία δημιουργούν αντίθεση με το μαύρο χρώμα του αμαξώματος και τις ίδιας απόχρωσης ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών με ελαστικά διαστάσεων 215/55.

Στο εσωτερικό του Juke Black Pearl υπάρχει ανάλογο κοντράστ. Ο μαύρος διάκοσμος έρχεται σε αντίθεση με τη λευκή κονσόλα, τα διακοσμητικά στις πόρτες και τις λευκές ραφές στο τιμόνι και στα καθίσματα.

Το Juke Black Pearl συνδυάζεται με τον τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1.6 DIG-T ισχύος 188 ίππων και 240 Nm ροπής (για τις Η.Π.Α).

Τα πρόσθετα αυτά αξεσουάρ κοστίζουν 1.190 δολάρια επιπλέον, ενώ η τιμή του αυτοκινήτου με αυτά ξεκινά από τα 23.750 δολάρια (21.540 ευρώ).

Get it on Google Play Download on the App Store