Ανανέωση και για το αγωνιστικό Nissan GT-R

Πριν λίγο καιρό ανανεώθηκε το πολιτικό Nissan GT-R και φαίνεται πως αυτό δεν μπόρεσε να αφήσει ανεπηρέαστη και την αγωνιστική του εκδοχή. 


Η νέα σεζόν του ιαπωνικού πρωταθλήματος Super GT βρίσκεται προ των πυλών και αυτή θεωρήθηκε η καταλληλότερη στιγμή από τη Nissan για την παρουσίαση του «νέου» αγωνιστικού GT-R Nismo GT 500.

Σύμφωνα με τους Ιάπωνες το νέο μοντέλο είναι αρκετά πιο γρήγορο από το περσινό και όλοι στο στρατόπεδό της ομάδας αισιοδοξούν πως θα καταφέρει να επικρατήσει και πάλι και να πάρει το πρωτάθλημα (όπως το 2014 και το 2015), ξεπερνώντας τα Honda NSX-GT και Lexus LC 500.

Δείτε επίσης: Ποιον απείλησε ο Alonso οτι θα πέσει επάνω του

Οι αλλαγές που φέρει το νέο αγωνιστικό μοντέλο είναι σημαντικές, καθώς οι εταιρείες αναγκάστηκαν να μειώσουν κατά 25% την παραγόμενη κάθετη δύναμη. Έτσι η Nissan αφαίρεσε αρκετά από τα αεροδυναμικά βοηθήματα του προηγούμενο μοντέλου, χαμηλώνοντας παράλληλα το κέντρο βάρους του.

Η επίσημη παρουσίαση του «πολεμικού» GT-R θα πραγματοποιηθεί από τη Nissan στο ετήσιο φεστιβάλ Nismo, που λαμβάνει χώρα στην πίστα του Fuji και φέτος θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου.

Get it on Google Play Download on the App Store