Αγριεμένο Nissan Sentra NISMO 1.6 Turbo 188 PS

Πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Άντζελες κάνει το σπορ μικρομεσαίο σεντάν μοντέλο της Nissan, το Sentra NISMO με τις πολλές αισθητικές και μηχανικές βελτιώσεις.


Το αμερικάνικο 4θυρο αδελφάκι του γνωστού σε εμάς Nissan Pulsar, διαθέτει εξωτερικά πολλές αλλαγές σε σχέση με τα πιο νορμάλ Sentra, όπως είναι οι πιο δυναμικού σχεδιασμού προφυλακτήρες με τα LED φώτα εμπρός, το σπόιλερ, τις ποδιές στα πλαϊνά, τον προφυλακτήρα πίσω με διαχύτη, την αεροτομή στο καπό και τα κόκκινα διακοσμητικά. Παράλληλα το αεροδυναμικό κιτ συμβάλλει στη μείωση της άντωσης του πίσω μέρους του αμαξώματος κατά 30%. Επίσης το Sentra NISMO, εφοδιάζεται με 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου και ελαστικά διαστάσεων 215/45 R18.

Διαβάστε ακόμα: Πριζώνει το νέο ηλεκτρικό Nissan Note e-Power NISMO

Στο εσωτερικό του σπορ σεντάν υπάρχουν εμπρός καθίσματα NISMO με ενισχυμένη πλευρική στήριξη, επενδύσεις με κόκκινες ραφές, διακοσμητικά τύπου ανθρακονήματος, τιμόνι με επένδυση αλκαντάρα – δέρμα, μαύρη οροφή και πίνακας οργάνων με κόκκινες ενδείξεις.

Την κίνηση του Sentra NISMO αναλαμβάνει το υπερτροφοδοτούμενο 1.6 λτ. DIG-T μηχανικό σύνολο βενζίνης ισχύος 188 ίππων και 240 Nm ροπής από τις 1.600 σ.α.λ., το οποίο συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή με αυτόματο CVT Xtronic.

Αλλαγές έχουν γίνει και στο «στήσιμο» του αυτοκινήτου από τη NISMO. Στις αναρτήσεις έχουν τοποθετηθεί πιο σφιχτά αμορτισέρ και ελατήρια, ενώ το τιμόνι με την ηλεκτρική υποβοήθηση έχει επαναρυθμιστεί για να προσφέρει καλύτερη απόκριση και αίσθηση.

Δείτε το Nissan Sentra NISMO και στο παρακάτω βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store