Ετοιμάζει η Nissan Nismo έκδοση του Micra;

Το νέο Nissan Micra παρουσιάστηκε το περασμένο φθινόπωρο στην έκθεση αυτοκινήτου του Παρισιού και οι Ιάπωνες δεν έδειξαν καμία πρόθεση για έκδοση Nismo. Παρόλα αυτά, οι πρώτες φήμες εμφανίστηκαν, ενώ έχουμε και την πρώτη ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του.


Σίγουρα είναι νωρίς ακόμη για να ξέρουμε αν τελικά θα υπάρξει έκδοση Nismo για το νέο Micra, από την άλλη όμως χάρη στους ανεξάρτητους σχεδιαστές και συγκεκριμένα τον X-Tomi Design μπορούμε να δούμε πως θα μοιάζει αυτό αν τελικά αποφασίσουν στη Nissan να το οδηγήσουν στην παραγωγή.

Δείτε επίσης: Πωλείται βελτιωμένο Nissan GT-R με 950 άλογα

Σίγουρα πάντως είναι ένα μοντέλο το οποίο θα δούμε και σε άλλες εκδοχές, καθώς όσο περισσότερες τόσο περισσότερο αυξάνει και το κέρδος της η μάρκα, η οποία μην ξεχνάμε πως έχει επενδύσει πολλά επάνω στο νέο μικρό μοντέλο της. Και αυτή είναι η αφορμή για να ξεσπάσουν οι φήμες που τη θέλουν να δίνει το πράσινο φως για τη Micra Nismo. Η ιαπωνική μάρκα εξάλλου έχει κάθε λόγο να το κάνει, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα hothatch των Ευρωπαίων κατασκευαστών.

Όπως βλέπουμε λοιπόν από την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, δημιούργημα του X-Tomi Design, το νέο Nissan Micra Nismo θα έχει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, αεροδυναμικά βοηθήματα, LED εμπρός, τοποθετημένα χαμηλά, νέες ζάντες αλουμινίου, κόκκινες λεπτομέρειες και νέα μάσκα.

 

Get it on Google Play Download on the App Store