Πακέτο Nismo για το GT-R κοστίζει όσο μία Porsche

Tο Nissan GT-R R35 πριν μερικούς μήνες απέκτησε ανανεωμένη έκδοση η οποία πλέον συνοδεύεται και από το πακέτο N Attack Package της Nismo, το οποίο έχει τις αλλαγές που είχε και το αυτοκίνητο που έκανε το ρεκόρ στο Nurburgring.


Συγκεκριμένα, τον Σεπτέμβριο του 2013, η Nissan είχε πάει το GT-R Nismo στο Nurburgring προκειμένου να βελτιώσει το χρόνο του αυτοκινήτου της. Κάτι που κατάφερε τελικά, σημειώνοντας χρόνο 7.8:679 δλ. βελτιώνοντας τον προηγούμενο χρόνο του αυτοκινήτου κάτι περισσότερο από 10 δλ.

Τα μέρη και οι αλλαγές που είχε το Nissan GT-R Nismo που μπήκε στην πράσινη κόλαση ήταν διαθέσιμα για το προηγούμενο μοντέλο, ενώ πλέον θα μπορούν να τοποθετηθούν και στην ανανεωμένη έκδοσή του για το 2017.

Δείτε επίσης: Videos από την έκθεση βελτιωμένων αυτοκινήτων του Τόκιο για το 2017 (+ 3 videos)

Ουσιαστικά πρόκειται για δύο διαφορετικά πακέτα, το N Attack Package A kit και το N Attack Package Β kit. Το πρώτο έχει μόνο δύο καθίσματα και το δεύτερο κανονικό σαλόνι με τέσσερεις θέσεις.

Τα πακέτα περιλαμβάνουν νέο ιντερκούλερ, μηχανικό διαφορικό 1.5 και 2 δρόμων εμπρός και πίσω αντίστοιχα (μόνο για το A Kit), νέα ανάρτηση Ohlins, νέες αντιστρεπτικές, νέα τακάκια φρένων, εμπρός σπόιλερ και πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα και μπάκετ της Recaro στο εσωτερικό.

Όσον αφορά την τιμή των δύο πακέτων, αυτή είναι πραγματικά συγκλονιστική, καθώς το A kit κοστίζει 74.000 ευρώ και το B kit 47.000 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store