Nissan X-Trail 4dogs: Ο καλύτερος φίλος του σκύλου (+video)

Πολλοί από τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων είναι και φιλόζωοι και έχουν σκύλο. Αρκετοί όμως από αυτούς δεν μπορούν να τον πάρουν μαζί τους αφού είτε το αυτοκίνητο δεν έχει χώρο, είτε φοβούνται το λέρωμα και τις ζημιές που ενδεχομένως κάνει το σκυλί. Το Nissan X-Trail 4Dogs δίνει τη λύση.


Ολοένα και περισσότεροι είναι οι υποψήφιοι αγοραστές αυτοκινήτων που δηλώνουν πρόθυμοι να αγοράσουν αυτοκίνητο με φιλικά προς τους σκύλους χαρακτηριστικά, ακόμη και να αλλάξουν αυτοκίνητο για ένα άλλο που θα τους επιτρέπει να παίρνουν μαζί τους τον αγαπημένο τους φίλο.

Δείτε επίσης: Τρομακτικό Lexus με πολεμική εμφάνιση

Ακριβώς αυτές τις ανάγκες αφουγκράζεται και το Nissan X-Trail 4Dogs, το οποίο μετατρέπεται σε έναν 5στερο ξενώνα για σκύλους, καθώς διαθέτει ότι μπορείς να φανταστείς για τον τετράποδο φίλο σου!

Και αυτό γιατί εκτός από ράμπα και προστατευτικά, προσφέρει ακόμη και τη δυνατότητα να κάνεις τον σκύλο σου μπάνιο αλλά και να τον στεγνώσεις. Φυσικά έχει μαλακό δάπεδο για να ξαπλώσει ο σκύλος, χώρο για νερό, εξαερισμό με δυνατότητα αφύγρανσης και  «dog-cam» η οποία σε κρατά σε οπτική επαφή με τον σκύλο, προβάλλοντας εικόνα στην οθόνη του συστήματος πολυμέσων.

Δείτε πιο κάτω στο video που ακολουθεί τις απίστευτες παροχές του Nissan X-Trail 4Dogs για σκυλίσια ζωή!

Get it on Google Play Download on the App Store