Νέο πιο σκληροτράχηλο Nissan Patrol Super Safari

Σε συγκεκριμένες χώρες της Μέσης Ανατολής η Nissan συνεχίζει και πουλά την πιο off road, προηγούμενη γενιά του Patrol, η οποία έχει αποσυρθεί από το 2014 από τον υπόλοιπο κόσμο και πλέον, η ιαπωνική φίρμα παρουσιάζει μια ακόμη πιο σκληροπυρηνική έκδοσή του, που ονομάζεται «Super Safari».


Το νέο Nissan Patrol Super Safari διατηρεί το τετραγωνισμένο design του προηγούμενου Patrol, προσθέτοντας special εξωτερικά αυτοκόλλητα, διχρωμία στο αμάξωμα, τονισμένα φτερά, πίσω αεροτομή, αλλά και νέας σχεδίασης 17 ιντσών μαύρες ζάντες.

Στο εσωτερικό, η Nissan τονίζει την άνεση και την πολυτέλεια της καμπίνας με ανοιχτόχρωμα δέρματα, ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα εμπρόσθια καθίσματα, αυτόματο κλιματισμό, ψυχώμενο ντουλαπάκι, αλλά και σύστημα πλοήγησης με κάμερα οπισθοπορείας.

Διαβάστε ακόμα: Τα νέα μικρά του 2017

Θέλοντας ωστόσο να προσφέρει περισσότερα εφόδια για extreme off road, το Nissan Patrol Super Safari εφοδιάζεται με «εργάτη» στο εμπρόσθιο τμήμα, νέους γάντζους πρόσδεσης στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα κλειδώματος του πίσω διαφορικού. Ο κινητήρας, είναι και πάλι ο 4,8 λίτρων 6κύλινδρος βενζινοκινητήρας των 280 ίππων και 451 Nm ροπής, ο οποίος συνδυάζεται με 5άρι αυτόματο κιβώτιο.

Σε ό,τι αφορά τέλος στη διαθεσιμότητά του, το νέο Nissan Patrol Super Safari θα προσφερθεί όπως και το «απλό» προηγούμενο Patrol σε συγκεκριμένες χώρες της Μέσης Ανατολής, όπου είναι αρκετά δημοφιλή τα μεγάλα 4X4 προηγούμενων ετών.

Get it on Google Play Download on the App Store