Νέο Nissan X-Trail και με αυτόνομη οδήγηση

Το Nissan X-Trail παρουσιάζεται με αλλαγές και πιο σύγχρονα χαρακτηριστικά, λίγους μήνες μετά την παρουσίαση και του ανανεωμένου Qashqai. Οι αλλαγές εστιάζονται τόσο στην σχεδίαση του αμαξώματος και του εσωτερικού, όσο και στην τεχνολογική του αναβάθμιση.


Εξωτερικά το ανανεωμένο X-Trail απέκτησε πιο δυναμική εμφάνιση μέσω του ανασχεδιασμένου εμπρός και πίσω άκρου, όπου ξεχωρίζουν η μεγαλύτερη μάσκα V-motion, οι νέου σχεδιασμού προφυλακτήρες και τα full LED φωτιστικά σώματα. Επιπλέον, διαθέτει νέες ζάντες αλουμινίου 17 και 18 ιντσών και τέσσερα καινούργια χρώματα, τα Orange Pearl, Red Pearl, Blue Pearl Metallic και Dark Brown Pearl.

Περνώντας στο εσωτερικό του ανανεωμένου X-Trail οι αλλαγές εντοπίζονται στο νέο flat bottomed τιμόνι (ίδιο με αυτό το νέου Nissan Micra), στις νέες επενδύσεις και στον αναβαθμισμένο εξοπλισμό. Επιπλέον, χάρη στις αλλαγές στο πορτ μπαγκάζ η χωρητικότητά του στην 5θέσια διάταξη μεγάλωσε σε 565 λίτρα (από 550 λίτρα), ενώ με την αναδίπλωση των καθισμάτων φτάνει τα 1.996 λίτρα.

Μία σημαντική τεχνολογία που θα είναι διαθέσιμη και στο ανανεωμένο X-Trail μέσα στο 2018, είναι το ProPILOT με τα χαρακτηριστικά αυτόνομης οδήγησης, μέσω του οποίου ελέγχεται το τιμόνι, το γκάζι και το φρένο σε μια μόνο λωρίδα κυκλοφορίας στις εθνικές οδούς κατά τη διάρκεια έντονης κυκλοφοριακής συμφόρησης ή στις υψηλές ταχύτητες.

Η γκάμα των κινητήρων παραμένει χωρίς αλλαγές και περιλαμβάνει το μοτέρ βενζίνης 1.6 λτ. 163 PS και τους diesel 1.6 λτ. 130 PS και 2.0 λτ. 177 PS.

Διαβάστε ακόμα:

Δοκιμή Nissan Micra 1.5 dCi

Το νέο Nissan Micra με εκπτώσεις στη Nissan Χαλκιάς

Εκπτώσεις και δωρεάν παροχές για service Nissan

Get it on Google Play Download on the App Store