Νέα σπέσιαλ έκδοση του Nissan Navara για λίγους

Το δημοφιλές pick-up Nissan Navara παρουσιάζεται στη νέα ειδική έκδοση Trek-1°, η οποία φέρει πλούσιο εξοπλισμό και διαθέτει ακόμα πιο σκληροτράχηλα χαρακτηριστικά. Η ονομασία του είναι εμπνευσμένη από τη γεωγραφική θέση της ερήμου της Ναβάρας στη βόρεια Ισπανία, στο γεωγραφικό μήκος -1 °.


Το Navara Trek-1° βασίζεται στην έκδοση Tekna με τη διπλή καμπίνα και συνδυάζεται με τον κινητήρα πετρελαίου 2.3 dCi 190. Εξωτερικά διακρίνεται από τις μαύρες σπορ μπάρες στην καρότσα με τα LED φώτα ομίχλης στο πάνω μέρος, τις μαύρες ζάντες αλουμινίου των 18 ιντσών και το νέο κάλυμμα του χώρου φόρτωσης, το οποίο είναι κατασκευασμένο από πολύ ανθεκτικό πλαστικό και ανυψώνεται εύκολα μέσω αμορτισέρ. Το Navara Trek-1° προσφέρεται σε δύο χρώματα αμαξώματος, το μαύρο μεταλλικό ή το λευκό και συνδυάζεται με διακοσμητικά αυτοκόλλητα “TREK-1°” στα πίσω φτερά.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Nissan Qashqai 1.2 DIG-T 135 PS

Στον εξοπλισμό του περιλαμβάνονται τα πάντα, όπως είναι -μεταξύ άλλων- αυτόνομο σύστημα πέδησης, σύστημα πολυμέσων NissanConnect με πλοήγηση, περιμετρικό σύστημα ελέγχου 360 μοιρών, πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, δερμάτινα καθίσματα, εμπρός θερμαινόμενα καθίσματα, κ.λπ.

Το Navara Trek-1° προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Μ. Βρετανίας, όπου θα διατεθεί σε 400 αντίτυπα, ενώ οι τιμές του ξεκινούν από 35.065 λίρες (38.990 ευρώ).

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Nissan Micra 0.9 IG-T 90PS

Get it on Google Play Download on the App Store