Είναι το Nissan Kicks το νέο Juke;

Η Nissan παρουσίασε το 2014 στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας το Kicks Concept, ένα πρωτότυπο για ένα μικρό SUV. Τώρα έχουμε το μοντέλο παραγωγής και για την αγορά των Η.Π.Α. το οποίο όπως πολύ εύκολα γίνεται αντιληπτό μας δίνει μία πολύ σοβαρή εικόνα για τη νέα γενιά του Nissan Juke.


Για την τελευταία τηρείται σιγή ισχύος από την φίρμα αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες μας θα γίνουν κάποιες αλλαγές στην εμφάνιση και κάποιες τροποποιήσεις στο κομμάτι των κινητήρων προτού το μοντέλο περάσει στη δικιά μας πλευρά του Ατλαντικού.

Διαβάστε ακόμα: Δοκιμή Nissan Juke 1.2 DIG-T 135 PS

Μέχρι τότε όμως ας δούμε τα βασικά χαρακτηριστικά του Nissan Kicks. Πρόκειται για ένα φρέσκο σχήμα με νεανικά στοιχεία στο σχεδιασμό του που σαφώς και ενσωματώνει την τελευταία σχεδιαστική φιλοσοφία της Nissan. Το εσωτερικό του έχει μεγάλες συγγένειες με το νέο Nissan Micra και βεβαίως προσφέρει το σύστημα ψυχαγωγίας της φίρμας με Apple CarPlay, Android Auto και οθόνη 7 ιντσών.

Αρκετά και τα στοιχεία του εξοπλισμού που γνωρίσαμε στο Micra όπως το ηχοσύστημα Bose Personal με ηχείο στο προσκέφαλο του οδηγού.

Το Nissan Kicks θα προσφέρεται στην αγορά της Αμερικής σε επτά εξωτερικά χρώματα μαζί με πέντε διχρωμίες. Στην ίδια αγορά θα κινείται αποκλειστικά με έναν κινητήρα χωρητικότητας 1.6 λίτρων με ισχύ 125 ίππους ο οποίος θα συνδυάζεται με το αυτόματο κιβώτιο Xtronic. Όταν το μοντέλο περάσει στην ευρωπαϊκή αγορά ως Nissan Juke αναμένεται να εφοδιάζεται με τα γνωστά μοτέρ των 1.2 λίτρων στη βενζίνη και 1.5 λίτρων στο πετρέλαιο καθώς βεβαίως και με μηχανικά κιβώτια.

Δείτε ακόμα: Nissan Juke με δώρο Playstation 4

Η χρονική περίοδος όμως που θα γίνει πράξη αυτό παραμένει άγνωστη καθώς η Nissan έχει ανακοινώσει ότι για το 2018 θα λανσάρει μόνον το νέο Leaf. Ίδωμεν.

Get it on Google Play Download on the App Store