Νέο Nissan TITAN Warrior είναι πραγματικός Τιτάνας! (+video)

Παγκόσμια πρεμιέρα στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ κάνει και το νέο θηριώδες pickup TITAN Warrior Concept, το οποίο θα αποτελέσει στο μέλλον τον άμεσο ανταγωνιστή του νέου Ford F-150 Raptor SuperCrew. Το πρωτότυπο TITAN αποτελεί παράλληλα τον προάγγελο του μοντέλου παραγωγής, δείχνοντας τα βασικά σχεδιαστικά γνωρίσματα που θα υιοθετήσει.

Σχεδιασμένο από τη Nissan Design America στην La Jolla, California διαθέτει «πολεμική» εμφάνιση εξωτερικά, με μεγάλη απόσταση από το έδαφος, γκρι ματ αμάξωμα τύπου «Stealth», φωτιστικά σώματα LED εμπρός – πίσω, μεγάλη μάσκα εμπρός και χωμάτινα ελαστικά διαμέτρου 37 ιντσών με ζάντες 18 ιντσών. Επιπλέον, εφοδιάζεται με σπόιλερ εμπρός και αεροτομή πίσω από ανθρακόνημα. Επενδύσεις ανθρακονήματος υπάρχουν και στο εσωτερικό, το οποίο θυμίσει περισσότερο καμπίνα εκτός δρόμου επιβατικού σπορ οχήματος παρά pick-up.

Για την κίνηση του TITAN Warrior Concept υπάρχει ένα 5.0 λτ. V8 Turbo Diesel μηχανικό σύνολο, συνδυασμένο με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο. Η μετάδοση περιλαμβάνει τις επιλογές κίνησης στους πίσω τροχούς, στους τέσσερις και κοντές σχέσεις. 

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store