Nissan Qashqai Premium και X-Trail Premium Concept

Η Nissan θα παρουσιάσει από τις 3 έως και τις 13 Μαρτίου στη Γενεύη, δύο ειδικές εκδόσεις των Qashqai και X-Trail. Πρόκειται για το Qashqai Premium Concept που αποτελεί δημιούργημα του Κέντρου Σχεδιασμού της Nissan στο Λονδίνο και το X-Trail Premium Concept, έργο του Παγκόσμιου Κέντρου Σχεδιασμού της Nissan (GDC), στην Ιαπωνία.

To Qashqai Premium Concept διαθέτει εξωτερικά ματ μαύρο χρώμα, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών και χάλκινο χρώμα σε διάφορα σημεία του αμαξώματος –στους θόλους των τροχών, στο περίγραμμα των παραθύρων, στους προβολείς αλλά και στις ράγες της οροφής. Στο εσωτερικό του Qashqai Premium Concept, η χρήση υλικών όπως το μαλακό λευκό δέρμα Nappa, ανεβάζουν την ποιότητα και πολυτέλεια, σε συνδυασμό με καπιτονέ φινίρισμα στο κεντρικό τμήμα της πλάτης των καθισμάτων αλλά και της βάσης τους και διακοσμητικών από ίνες άνθρακα σε απόχρωση του χαλκού.

Σε πλήρη αντίθεση με το Qashqai Premium Concept, το X-Trail Premium Concept χρησιμοποιεί ως κύριο χρώμα το λευκό ματ. Το καπό και η οροφή χαρακτηρίζονται από το σκούρο μαύρο των ανθρακονημάτων, δίνοντας στο αυτοκίνητο μια premium και συνάμα σκληροτράχηλη αίσθηση. Η μπροστινή πλευρά του X-Trail Premium Concept χαρακτηρίζεται από το πολυτελές χρώμα του χαλκού, καθώς και από τους εμφατικούς τροχούς των 20 ιντσών. Στο εσωτερικό κυριαρχεί το δέρμα, με χρυσαφένιο δερμάτινο φινίρισμα Ultrasuede στο κεντρικό τμήμα της πλάτης και της βάσης τους. Στο ταμπλό και τις πόρτες οι επενδύσεις χαρακτηρίζονται από την χρήση  του μαύρου ανθρακονήματος.

Get it on Google Play Download on the App Store