BMW X7

Η X7 θα είναι το μεγαλύτερο SUV στην ιστορία της BMW, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα μέσα στο 2017, τόσο σε 7θέσια έκδοση, όσο και σε μια πιο κουπέ επιλογή με 2+2 θέσεις και πιο δυναμική εμφάνιση.


Στο τεχνικό και μηχανικό κομμάτι, η νέα BMW X7 θα βασιστεί πάνω στη νεότερη πλατφόρμα CLAR της βαυαρικής φίρμας, η οποία βασίζει πάνω της τις νέες γενιές των BMW Σειρά 5 και Σειρά 7, μειώνοντας το βάρος του αυτοκινήτου και κερδίζοντας σε ακαμψία.

Στους κινητήρες, τα μοτέρ θα προέλθουν από το μεγαλύτερο σεντάν της BMW και θα είναι δυναμικοί 6κύλινδροι και 8κύλινδροι κινητήρες βενζίνης και diesel, μαζί με έκδοση υβριδική plug-in (φόρτιση και από πρίζα), αλλά και την κορυφαία επιλογή με V12 μοτέρ άνω των 6,0 λίτρων και το logo του «M Division» της BMW.

Δείτε ακόμα: 0-200 χλμ./ώρα με BMW 750d xDrive 400 PS (+video)

Αισθητικά, η νέα BMW X7 θα βασιστεί πάνω στη Σειρά 7, ενώ θα μας προϊδεάσει και για την επόμενη γενιά της X5, η οποία θα εμφανιστεί ένα χρόνο αργότερα το 2018. Συνολικά, θα έχουμε ένα SUV μεγάλων διαστάσεων (πάνω από 5,0 μέτρα), που θα εκπέμπει κύρος και δυναμισμό, όπως αρμόζει στο μεγαλύτερο SUV που έχει κατασκευάσει η μάρκα.

Περνώντας στο εσωτερικό, εκεί θα δούμε μια στάνταρ διάταξη 2+3+2 καθισμάτων, με μεγάλους και άνετους χώρους για όλους τους επιβάτες. Θα υπάρξει επιλογή και για 5θέσια έκδοση με μεγάλο πορτ-μπαγκάζ. Για αυτούς που θα θελήσουν μια πιο σπορτίφ επιλογή, θα δούμε επίσης και έκδοση με 4 θέσεις και αμάξωμα που θα παραπέμψει σε κουπέ, ώστε με τον τρόπο αυτό η X7 να αποτελέσει και τον μεγάλο «αδελφό» της BMW X6.

Εικόνα: OmniAuto

Get it on Google Play Download on the App Store