Έχει ελπίδες το Opel Insignia Grand Sport OPC;

Πέρασαν λίγες εβδομάδες από τότε που η Opel παρουσίασε το Insignia Grand Sport και πλέον έχουμε τις πρώτες ψηφιακά επεξεργασμένες εικόνες του, από την πιθανή έκδοσή του ως OPC


Σίγουρα, είναι πολύ νωρίς ακόμη για να έχουμε επίσημες πληροφορίες για ενδεχόμενη έκδοση OPC του ολοκαίνουργιου Opel Insignia Grand Sport, όμως αυτό δεν εμπόδισε το ανεξάρτητο σχεδιαστικό studio RM Car Design από το να μας παρουσιάσει τη σχεδιαστική πρόταση του για το γερμανικό μοντέλο.

Δείτε επίσης: 7 νέα μοντέλα Opel το 2017

Το… εικονικό Opel Insignia Grand Sport OPC είναι βαμμένο στο χαρακτηριστικό μπλε χρώμα της Opel, έχει μεγάλες ζάντες αλουμινίου, είναι χαμηλωμένο και διαθέτει μαύρες λεπτομέρειες εξωτερικά, που τονίζουν τον επιθετικό του χαρακτήρα.

Η μάσκα εμπρός είναι επιθετικότερη, με μαύρες γρίλιες, ενώ οι προφυλακτήρες είναι ανασχεδιασμένοι. Ο εμπρός έχει μεγάλες εισαγωγές αέρα, ενώ ο πίσω φιλοξενεί τις δύο απολήξεις εξάτμισης και τον αεροδυναμικό διαχύτη.

Οι πρώτες φήμες συγκλίνουν στο ότι η Opel θα παρουσιάσει έκδοση OPC του Insignia Grand Sport μέσα στο 2018, με τις πρώτες αναφορές να κάνουν λόγο για μοτέρ V6 το οποίο θα αποδίδει 350+ ίππους και σύστημα τετρακίνησης.

Get it on Google Play Download on the App Store