Opel Insignia Country Tourer: Στέισον και crossover μαζί

Η Opel ολοκληρώνει σιγά σιγά την γκάμα του νέου Insignia, καθώς μετά τις εκδόσεις Grand Sport και Sport Tourer, ήρθε η ώρα να δούμε και το Country Tourer, με το τελευταίο να αποτελεί ουσιαστικά μία… δύο σε ένα εκδοχή καθώς είναι στέισον βάγκον και crossover μαζί.


Το νέο μοντέλο της γερμανικής μάρκας όπως είναι λογικό βασίζεται στο Insignia Sports Tourer και έχει αυξημένη απόσταση από το έδαφος κατά 20 χλστ. (σε σχέση με την βασική έκδοση του Insignia), ενώ εμφανισιακά ξεχωρίζει από τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά, περιμετρικά του αμαξώματος και τις προστατευτικές ποδιές εμπρός και πίσω.

Η οικογένεια των κινητήρων είναι ίδια με αυτή που συναντάμε και στις υπόλοιπες εκδόσεις του Opel Insignia Sports Tourer και απαρτίζεται από μηχανικά σύνολα βενζίνης και πετρελαίου, ενώ συναντάμε και το νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Δείτε επίσης: Η τετρακίνηση του νέου Opel Insignia

Φυσικά ένα τέτοιο μοντέλο δεν θα μπορούσε να μην έχει και τετρακίνητες εκδόσεις, με την Opel να διατείνεται πως το σύστημα τετρακίνησης Twinster έχει διάρκεια ζωής πάνω από 200.000 χλμ. και μπορεί να μεταφέρει έως και το 64% της ροπής στους πίσω τροχούς.

Φυσικά, όπως και οι υπόλοιπες εκδόσεις του νέου Opel Insignia, έτσι και το Country Tourer διαθέτει τις ανάλογες βελτιώσεις στο σύστημα FlexRide Chassis που επεμβαίνει σε σύστημα διεύθυνσης, γκάζι, ανάρτηση και κιβώτιο ταχυτήτων και παρέχει στον οδηγό τρία προγράμματα οδήγησης: Standard, Sport και Tour.

Το Opel Insignia Country Tourer θα πραγματοποιήσει την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν αμέσως μετά.


Get it on Google Play Download on the App Store