Opel Grandland X με 177 ίππους και αυτόματο κιβώτιο

Το Opel Grandland X ξεκίνησε πρόσφατα τις πωλήσεις του στην ελληνική αγορά και στο AutoGreekNews είχαμε ήδη την πρώτη δοκιμή του (διαβάστε εδώ την πρώτη δοκιμή του Opel Grandland X).


 

Η γκάμα των επιλογών όμως αναμένεται να επεκταθεί πολύ σύντομα με την προσθήκη ενός νέου κινητήρα. Ο λόγος για έναν κινητήρα πετρελαίου με χωρητικότητα 2 λίτρα, απόδοση 177 ίππους στις 3.750 σ.α.λ. και 400Nm στις 2.000 σ.α.λ. Τα τελευταία κατανέμονται και πάλι αποκλειστικά στον εμπρόσθιο άξονα αλλά αυτήν τη φορά αποκλειστικά με ένα αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων.

Σύμφωνα με την Opel ο συνδυασμός επιτυγχάνει επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 9,1 δλ. και τελική ταχύτητα 214 χλμ./ώρα έχοντας μέση κατανάλωση 4,8 λτ./100χλμ. και εκπομπές ρύπων CO2 126 γρ./χλμ.

Διαβάστε ακόμα: Opel Grandland X: Τιμές, κινητήρες και επιδόσεις

Επιπρόσθετα το Opel Grandland X θα προσφέρεται σε μία νέα ακόμα πιο πολυτελή έκδοση. Ονομάζεται Ultimate και μεταξύ άλλων προσφέρει ζάντες αλουμινίου BiColor 19 ιντσών, ασημί ράγες κατά μήκος της οροφής, καθρέπτες σε diamond black απόχρωση, premium εργονομικά καθίσματα με πιστοποίηση AGR, δερμάτινες επενδύσεις με σύστημα θέρμανσης για τα εμπρός και τα πλαϊνά πίσω καθίσματα καθώς και αλουμινένια σπορ πεντάλ.

Επίσης το Opel Grandland X στην έκδοση Ultimate θα διαθέτει ακόμα το ηχοσύστημα Denon με οκτώ ενσωματωμένα ηχεία και ένα subwoofer, infotainment Navi 5.0 IntelliLink με έγχρωμη οθόνες αφής οκτώ ιντσών με Android Auto και Apple CarPlay, ασύρματη φόρτιση για smartphones, προσαρμοζόμενους προβολείς AFL LED, κάμερα 360° και Advanced Park Assist.

Δείτε ακόμα: Opel Grandland: Πρώτη βελτίωση από τον Irmscher

Get it on Google Play Download on the App Store