Νέες «Black» εκδόσεις για Opel Astra, Corsa και Mokka X

Η Opel παρουσιάζει τις νέες δίχρωμες εκδόσεις των μοντέλων της Astra, Corsa και Mokka X με το μαύρο χρώμα να δημιουργεί αντίθεση με το υπόλοιπο αμάξωμα και να χαρίζει πιο σπορτίφ εμφάνιση στα εν λόγω αυτοκίνητα.

Διαβάστε ακόμη: Έκθεση «φάντασμα» της Subaru με ανέγγιχτα αυτοκίνητα

Για πρώτη φορά το Astra διατίθεται σε βαφή δύο τόνων με την οροφή, τους καθρέφτες και τις ζάντες αλουμινίου των 17 ιντσών σε μαύρο χρώμα (Onyx black), να έρχονται σε αντίθεση με το χρώμα του αμαξώματος. Ειδικά στο εικονιζόμενο λευκό – μαύρο φαίνεται ότι του ταιριάζει πολύ. Η διχρωμία θα προσφέρεται στις εκδόσεις Dynamic, Innovation και Ultimate με επιπλέον χρέωση 300 ευρώ (τιμή Γερμανίας).

Παράλληλα, το Corsa και το Mokka X μπορούν επίσης να παραγγελθούν με μαύρη οροφή, καθρέφτες και ζάντες αλουμινίου (16 ιντσών στο Corsaκαι 18 ιντσών στο Mokka X). To Corsa στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Edition εφοδιάζεται ακόμα με πεντάλ αλουμινίου, νίκελ απόληξη της εξάτμισης και πίσω σκουρόχρωμα παράθυρα.

Διαβάστε ακόμη: To ισχυρότερο Skoda 120 στον κόσμο! (+video)

Να υπενθυμίσουμε ότι τη διχρωμία στα αμαξώματα την εισήγαγε για πρώτη φορά η Opel στο μίνι μοντέλο της ADAM, ενώ πιο πρόσφατα με διχρωμία έκαναν την εμφάνισή τους τα SUV Crossland X και Grandland X.

Get it on Google Play Download on the App Store