Επίσημα νέο Opel GT Concept τον ερχόμενο Μάρτιο (video)

Η Opel ανακοίνωσε επίσημα την πρεμιέρα του νέου GT Concept μέσω του CEO του Opel Group Dr. Karl-Thomas Neumann, ο οποίος εμφανίζει το πρώτο στοιχείο σε βίντεο. Με το GT Concept η εταιρία θα λανσάρει την εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Opel που παραπέμπει σε γλυπτική. «Θα δείτε την Opel με μία φρέσκια ματιά,» υπόσχεται ο Dr. Neumann.

Στο βίντεο, μία χαρακτηριστική κόκκινη λεπτομέρεια καθρεφτίζεται στο μάτι του πρωταγωνιστή – μία πρώτη γεύση από ένα στυλάτο πρωτότυπο που θα γιορτάσει την πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (3 – 13 Μαρτίου). Το γοητευτικό και αυθεντικό σπορ αυτοκίνητο εκφράζει το νέο lifestyle της Opel. Ο Dr. Neumann θα αποκαλύψει περισσότερα για το νέο αυτοκίνητο σε ένα δεύτερο βιντεοκλίπ στις 21 Ιανουαρίου.

Παλαιότερες ανεπίσημες πληροφορίες ανέφεραν ότι το νέο Opel GT αισθητικά θα βασιστεί πάνω στο Monza concept, που μας έχει παρουσιάσει η εταιρεία το 2013. Ωστόσο το νέο Buick Avista concept που έκανε πρεμιέρα στην Έκθεση του Ντιτρόιτ μπορεί να αποτελεί τον προάγγελο του Opel GT.

Παρακολουθείστε παρακάτω και το βίντεο:

Get it on Google Play Download on the App Store