Παρμπρίζ, κρύσταλλα, μεμβράνες αυτοκινήτων Ζαμπάτης

79

Το 1970 ιδρύθηκε το κατάστημα Ζαμπάτης, ένα σύγχρονο και άρτια εξοπλισμένο συνεργείο εξειδικευμένο στις τοποθετήσεις κρυστάλλων παρμπρίζ αυτοκινήτων, αντιηλιακών μεμβρανών, με μηχανήματα και υλικά υψηλής τεχνολογίας.

Η πολυετής πείρα και η συνεχής ενημέρωση στις νέες τεχνολογίες, εγγυώνται την ασφαλή επισκευή του αυτοκινήτου σας εξασφαλίζοντας στον οδηγό την καλύτερη δυνατή όραση. Αποτέλεσμα της επιτυχής πορείας της εταιρείας Ζαμπάτης στο χώρο του αυτοκινήτου, είναι το δίκτυο των πελατών που την εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια, και που εκτείνεται σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Διαθέτει υψηλής ποιότητας προϊόντα μέσα από μια πλούσια γκάμα των καλύτερων εταιρειών στην Ελληνική και διεθνή αγορά από κρύσταλλα παρμπρίζ, αντιηλιακές μεμβράνες, για όλους τους τύπους και μοντέλα αυτοκινήτων, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Η ποιοτική μελέτη και οι εγγυημένες τοποθετήσεις των προϊόντων προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους όσους έχουν υψηλές απαιτήσεις ενώ τα προϊόντα της εταιρείας Ζαμπάτης διατίθενται και για εμπορία.

Μέσα στο ευχάριστο περιβάλλον του συνεργείου, ο πελάτης ενημερώνεται πλήρως και συμβουλεύεται υπεύθυνα, ώστε να είναι απόλυτα ικανοποιημένος. Έτσι εξασφαλίζεστε και προφυλάσσεστε από διάφορες παρατυπίες που εμφανίζονται στο χώρο και είστε σίγουρος για την τελική επιλογή των προϊόντων και των υπηρεσιών.

Τηλεφωνήστε για ραντεβού ή επισκεφτείτε το κατάστημα και θα πειστείτε για την άριστη, φιλική και υπεύθυνη παροχή υπηρεσιών που προσφέρονται στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λιοσίων 154 (Πλησίον Μετρό, Σταθμό Αττικής)
  • Περιοχή: Αττική
  • Τηλέφωνα: 210 8321238, 6947 437236
  • Email: [email protected]
  • Site: www.zabatis.gr


Προβολή μεγαλύτερου χάρτη