Νέες εκδόσεις Peugeot 108 και 208 Roland Garros

Η Peugeot παρουσιάζει δύο νέες ειδικές εκδόσεις των μικρών μοντέλων της 108 και 208, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από το φημισμένο τουρνουά τένις του Παρισιού. Πρόκειται για τα 108 Roland Garros και 208 Roland Garros, αλλά και για τη νέα σπορτίφ έκδοση GT Line του 108.

Το μικρότερο Peugeot 108 Roland Garros βασίζεται πάνω στην έκδοση Top!, με υφασμάτινη ανοιγόμενη οροφή σε μαύρο χρώμα, πορτοκαλί καπάκια καθρεπτών, 15 ιντσών ζάντες αλουμινίου με επίσης πορτοκαλί καπάκια, αλλά και λογότυπα του Roland Garros. Στο εσωτερικό υπάρχουν ειδικές επενδύσεις στα καθίσματα, αλλά και χρωματικοί συνδυασμοί σε λευκό και πορτοκαλί.

Αναβαθμισμένος είναι και ο εξοπλισμός, στον οποίο περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- σύστημα πλοήγησης, ηλεκτρικοί καθρέπτες και σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί. Το Peugeot 108 Roland Garros θα είναι διαθέσιμο με 3θυρο ή 5θυρο αμάξωμα και τον κινητήρα 1.2 λτ. PureTech 82.

Το 108 GT Line εφοδιάζεται με 15 ιντσών ζάντες S Line, με φιμέ πίσω παράθυρα, κόκκινα γράμματα Peugeot στη μάσκα, μαύρους γυαλιστερούς καθρέπτες και εμπρός φώτα ομίχλης. Η εν λόγω έκδοση συνδυάζεται και αυτή με τον 1.2 λτ. κινητήρα βενζίνης.

Στο Peugeot 208 Roland Garros, συναντούμε επιλογή για μαύρο ή λευκό αμάξωμα, 16 ιντσών ζάντες, πορτοκαλί καπάκια καθρεπτών και λογότυπα Roland Garros, αλλά και φιμέ τζάμια.

Εσωτερικά, στοιχεία όπως η πανοραμική γυάλινη οροφή, τα δερμάτινα σπορ καθίσματα με πορτοκαλί ραφές και λογότυπα Roland Garros, αλλά και το δερμάτινο σαλόνι μαζί με το top ηχοσύστημα με οθόνη αφής και σύστημα πλοήγησης, αναβαθμίζουν όλο το περιβάλλον.

Την κίνηση του 208 Roland Garros αναλαμβάνουν τα μηχανικά σύνολα 1.2 λτ. PureTech 110 και 1.6 λτ. BlueHDi 100.

Get it on Google Play Download on the App Store