Η Porsche ετοιμάζει τη νέα Cayman GT4 RS

Την ενίσχυση της γκάμας του μικρότερου κουπέ της, της 718 Cayman, ετοιμάζει η Porsche, εξελίσσοντας ήδη σύμφωνα με πληροφορίες από το εξωτερικό της νέας Cayman GT4 RS, η οποία θα είναι η πιο ισχυρή και η πιο απόλυτη στο δρόμο μικρή κουπέ Porscheστην ιστορία.

Διαβάστε ακόμα: Με 450 ίππους η νέα Porsche 911 GTS

Για τον κινητήρα της νέας κορυφαίας 718 Cayman, η Porsche έχει επιλέξει τον 4λιτρο ατμοσφαιρικό boxer 6κύλινδρο της 911 R, με χαμηλότερη όμως ισχύ 440 ίππων (-60 άλογα). Τα άλογα αυτά φτάνουν και περισσεύουν για τη νέα CaymanGT4 RS, ώστε να προσφέρει 0-100 χλμ./ώρα σε λίγο πιο πάνω από τα 4,0 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα που θα ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα.

Φυσικά, η νέα Porsche Cayman GT4 RS θα έχει και μια σειρά από επεμβάσεις στο αμάξωμά της που θα της χαρίσουν μια πιο δυναμική παρουσία, αλλά και θα βελτιώσουν την αεροδυναμική της, ενώ είναι δεδομένο ότι το στήσιμό της θα ημι-αγωνιστικό για χρήση και σε πίστα.

Δείτε ακόμα: Έτσι κατασκευάζεται το σήμα της Porsche (+video)

Σε ό,τι αφορά στο λανσάρισμά της, αυτό αναμένεται να συμβεί μέσα στην επόμενη διετία και αφού η Porsche ολοκληρώσει την ανανέωση της 911 βάζοντας στο παιχνίδι τις νέες 911 GT3 και GT3 RS. Σε κάθε περίπτωση, ο χρόνος λανσαρίσματος της Cayman GT4 RSείναι το 2018. 

Get it on Google Play Download on the App Store