Νέα Porsche 911 Turbo Cabrio

H νέα Porsche 911 Turbo που παρουσιάστηκε στις 3 Μαΐου, θα αποκτήσει την άνοιξη του 2014 και κάμπριο έκδοση, την οποία σας παρουσιάζουμε μέσω των ηλεκτρονικά επεξεργασμένων φωτογραφιών. Φυσικά η βασικότερη αλλαγή που θα φέρει το αυτοκίνητο παραγωγής και αναμένεται να μη διαφέρει σημαντικά από το εικονιζόμενο, θα αφορά στην «αφαίρεση» της μεταλλικής οροφής και την αντικατάστασή της με υφασμάτινη, έτσι ώστε να πιάνει το λιγότερο δυνατό χώρο κατά την αποθήκευσή της.

Η σχεδίαση της νέας Porsche 911 Turbo Cabrio ειδικά με την οροφή ανοιχτή θα είναι εξαιρετικά δυναμική και θα τονίζει ακόμα πιο πολύ το γεμάτο απαλές και πολύ ποθητές μυώδεις καμπύλες της. Αλλαγές δεν θα υπάρξουν στον 6κύλινδρο επίπεδο κινητήρα των 3.8 λίτρων απόδοσης 520 και 560 ίππων στις εκδόσεις Turbo και Turbo S με τις εξαιρετικές επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 3,2 δλ. και 3,1 δλ. αντίστοιχα).

Όπως και η «κλειστή» νέα 911 Turbo, έτσι και η Cabrio θα εφοδιάζεται με τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση Porsche Dynamic Chassis Control, με κεραμικά δισκόφρενα, ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, full-LED φωτιστικά σώματα κ.α.

Get it on Google Play Download on the App Store