Νέα Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition

Με τη νέα Porsche Macan Turbo Exclusive Performance Edition, η γερμανική μάρκα λανσάρει μια νέα πιο κομψή και δυναμική έκδοση του κορυφαίου μοντέλου της Macan. Η Edition με τα αποκλειστικά στοιχεία στο αμάξωμα και στο εσωτερικό βασίζεται στη Macan Turbo με το Performance Package.

Το μεσαίο SUV της Porsche εφοδιάζεται με τον 3.6 λτ. V6 turbo κινητήρα ισχύος 440 ίππων (+40 hp από τη Macan Turbo) και 600 Nm ροπής μεταξύ 1.500 – 4.500 σ.α.λ. Οι επιδόσεις είναι εντυπωσιακές, αφού επιταχύνει από 0-100 χλμ./ώρα σε 4,4 δευτερόλεπτα, από 80-120 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 272 χλμ./ώρα.

Διαβάστε ακόμη: BMW M4 CS vs Porsche 911 Carrera 4 GTS (+video)

Εξωτερικά, η Macan Turbo Exclusive Performance Edition διακρίνεται από τις μεγάλης διαμέτρου ζάντες αλουμινίου των 21 ιντσών, τα LED φωτιστικά σώματα εμπρός – πίσω, και τα κόκκινα διακοσμητικά Carmine Red στο εμπρός σπόιλερ, στα πλαϊνά, στο διαχύτη πίσω με τις τέσσερις στρογγυλές απολήξεις των εξατμίσεων και στο ίδιας απόχρωσης λογότυπο MacanTurboστην πόρτα του χώρου αποσκευών.

Στο πολυτελές και σπορ εσωτερικό της Macan Turbo Exclusive Performance Edition διακρίνονται οι επενδύσεις από δέρμα και αλκαντάρα με τις κόκκινες ραφές και τα ένθετα, τα λογότυπα Turbo στα προσκέφαλα των καθισμάτων και τα αποκλειστικά διακοσμητικά στα μαρσπιέ.

Η ειδική αυτή Macan θα διατεθεί σε επιλεγμένες αγορές, ενώ η τιμή της στη Γερμανία ξεκινά από τις 116.091 ευρώ (από 137.300 ευρώ κοστίζει στη χώρα μας η Macan Turbo Exclusive Performance Package).

Διαβάστε ακόμη: 300αρίζοντας με Porsche 911 GT3 (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store