Νέα Porsche Cayenne Turbo S με 570 ίππους και 800 Nm ροπής

Την πρώτη της εμφάνιση στην Έκθεση του Ντιτρόιτ κάνει και η νέα κορυφαία έκδοση της Porsche Cayenne Turbo S μαζί με την επίσης νέα ισχυρότερη νέα 911 Targa 4 GTS. Το μεγάλο, υπερπολυτελές κα πανίσχυρο SUV τροφοδοτείται με βελτιωμένο V8 biturbo 4.8 λτ. κινητήρα απόδοσης 570 ίππων και 800 Nm ροπής, προσφέροντας 20 παραπάνω ίππους και 50 Nm ροπής από τον προγενέστερο κινητήρα. Η επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα επιτυγχάνεται σε μόλις 4,1 δλ. (0,4 δλ. ταχύτερη από πριν), ενώ η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 284 χλμ./ώρα.

Στον βασικό της εξοπλισμό ανήκουν τα κεραμικά δισκόφρενα διαμέτρου 420 χλστ. με 10 έμβολα και τα 370 χλστ. πίσω με 4 έμβολα. Επίσης, εφοδιάζεται με ζάντες 21 ιντσών αντίστοιχου σχεδιασμού με εκείνες της 911 Turbo, με LED φωτιστικά σώματα, εσωτερικό πλήρως επενδυμένο με δέρμα και ένθετα ανθρακονήματος.

Εξωτερικά, η νέα Porsche Cayenne Turbo S διακρίνεται από το μαύρο γυαλιστερό χρώμα στις εισαγωγές αέρα του εμπρός προφυλακτήρα και στο κάτω τμήμα των καθρεπτών, τη μεγάλη αεροτομή οροφής στο χρώμα του αμαξώματος όπως και τις προσθήκες γύρω από τους θόλους των τροχών. Προαιρετικά διατίθεται σπορ σύστημα εξάτμισης σε συνδυασμό με ρυθμιζόμενο ήχο για να μεταφέρει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το «γουργούρισμα» του V8 στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Πληροφοριακά, η νέα Porsche Cayenne Turbo S θα ξεκινήσει να διατίθεται στη Γερμανία το δεύτερο τετράμηνο του 2015, με τιμές που θα ξεκινούν από 166.696 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

Get it on Google Play Download on the App Store