Μειωμένες τιμές στις γνήσιες μπαταρίες Kia

Η μπαταρία αποτελεί ένα ζωτικής σημασίας εξάρτημα σε κάθε όχημα, ανεξαρτήτως μοντέλου και τύπου κινητήρα. Μια «εξασθενημένη» μπαταρία είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος ακινητοποίησης των αυτοκινήτων και μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να αποφορτιστεί πλήρως και ο κινητήρας να μην παίρνει μπρος. Φανταστείτε το να συμβεί σε μια απομακρυσμένη περιοχή, όπου μπορεί ακόμα και να μην πιάνει σήμα το κινητό τηλέφωνο για οδική βοήθεια. Πραγματικό δράμα!

Παράλληλα, στα σύγχρονα αυτοκίνητα, τα οποία εφοδιάζονται με πάρα καλούδια και τεχνολογίες, όπως είναι τα Start/Stop και το πλήθος των ηλεκτρονικών συστημάτων, έχουν αναμενόμενα μεγάλες απαιτήσεις από την μπαταρία. Οπότε μια καλής ποιότητας μπαταρία γλιτώνει από απρόσμενες καταστάσεις και σίγουρα διαρκεί περισσότερο από μία αμφίβολης προέλευσης, η οποία μπορεί να είναι φθηνή, αλλά σίγουρα θα έχει μικρότερη διάρκεια ζωής.

Οι γνήσιες μπαταρίες Kia, είτε είναι απορροφητικού στρώματος γυαλιού (AGM) είτε οξέος μολύβδου (lead acid), κατασκευάζονται με την πιο σύγχρονη τεχνολογία. Εφαρμόζουν άψογα στην προβλεπόμενη θέση του κινητήρα κι έχουν ακριβώς τις προδιαγραφές που απαιτούνται σε χωρητικότητα και ισχύ εκκίνησης, για να διασφαλίζουν την άριστη λειτουργία όλων των υποσυστημάτων του Kia, για πολύ περισσότερο και σε μεγάλο εύρος θερμοκρασιών.

Η Kia εμπιστεύεται τόσο πολύ τις μπαταρίες της, ώστε να τους παρέχει εγγύηση 3 ετών, την καλύτερη της αγοράς. Παράλληλα, με τους διαγνωστικούς ελέγχους που πραγματοποιεί στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Kia, βοηθά τον κάτοχο του αυτοκινήτου στο να κάνει την αντικατάσταση έγκαιρα, ώστε η μπαταρία του αυτοκινήτου του να μη χαλάσει ξαφνικά, με ότι αυτό συνεπάγεται.

Επωφεληθείτε τώρα από μειωμένες τιμές στις γνήσιες μπαταρίες Kia, από 86 ευρώ.*

*Προτεινόμενη Λιανική Τιμή με ΦΠΑ για απλή μπαταρία 35ΑΗ.

Get it on Google Play Download on the App Store