Διαχωριστήρες λαδιού – πετρελαίου από την ASPS

Η εταιρεία ASPS (Alternative Spare Parts Seperators) δραστηριοποιείται στην προμήθεια και κατασκευή εναλλακτικών ανταλλακτικών διαχωριστήρων λαδιού – πετρελαίου των μεγαλύτερων κατασκευαστών όπως Alfa, Laval, Westfalia, Mitsubishi, καθώς και στην επισκευή και πώληση ολόκληρων μεταχειρισμένων μηχανημάτων. Η ASPS είναι μια κάθετη μονάδα, υποστηριζόμενη από το πλήρες μηχανουργείο Βασίλειος Χ. Ορφανίδης οπότε έχει τον πλήρη έλεγχο για την ποιότητα εργασιών και το χρόνο παράδοσης.

Όλοι οι διαχωριστήρες που είναι αυτή την στιγμή διαθέσιμοι στην κατασκευαστική μονάδα της ASPS, έχουν επισκευαστεί από πλήρως καταρτισμένους τεχνικούς με πολυετή πείρα στο service διαχωριστήρων πλοίων. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και το δοκιμαστήριο της εταιρείας παρέχεται η  δυνατότητα επισκευής οποιαδήποτε μονάδας διαχωριστήρα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Όλα τα επισκευασμένα μηχανήματα δοκιμάζονται στις εγκαταστάσεις της ASPS παρουσία μηχανικού απεσταλμένου από τον πελάτη πριν την παράδοση.

Όλα τα μηχανολογικά προϊόντα, καλύπτουν τις απαιτούμενες προδιαγραφές σύμφωνα με δοκιμές διεθνή αποδεκτών προτύπων, συμμορφώνονται με τις σχετικές νομοθετικές και κανονιστικές απαιτήσεις και επιτυγχάνουν τους στόχους ποιότητας που θέτει η εταιρία. Το επίπεδο ανταγωνιστικότητας, αποδοτικότητας και υποστήριξης, διατηρείται σε πολύ υψηλό επίπεδο, με τις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

H ASPS υιοθετεί Σύστημα Διαχειριστικής Ποιότητας (Σ.Δ.Π.) σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2000 το οποίο και εφαρμόζει σε ολόκληρη την εταιρία και σε όλες τις δραστηριότητες με άμεση η έμμεση επίπτωση στην ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών της και στην ικανοποίηση των πελατών.

Η εταιρεία εμπορεύεται τα τελευταία είκοσι πέντε χρόνια ανταλλακτικά όλων των τύπων διαχωριστήρων Alfa Laval, Mitsubishi, Westfalia. Η πολυετή πείρα και η εφαρμογή του προγράμματος διασφάλισης ποιότητας ISO 9001:2008, εξασφαλίζει την άψογη λειτουργία και εφαρμογή των ανταλλακτικών επί των μηχανημάτων.

Η πολυετής πείρα της ASPS, δίνει τη δυνατότητα κατασκευής ανταλλακτικών άριστης ποιότητας. Το μηχανουργείο είναι πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα νέας τεχνολογίας τύπου CNC – φρέζα – τόρνος, καθώς και με διάφορα συμβατικά μηχανήματα.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: 12 ΒΙ.ΠΑ. Σχιστού, Πειραιάς 188 63
  • Τηλέφωνο: 210 4000771
  • Fax: 210 4000746
  • Site: www.asps.gr
  • Email: info@asps.gr

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store