Εξοπλισμός συνεργείου για επαγγελματίες και ερασιτέχνες

Ο εξοπλισμός που διαθέτει κάθε επαγγελματίας για να κάνει σωστά τις εργασίες του αλλά και ένας ερασιτέχνης που του αρέσει να κάνει διάφορα «μαστορέματα» παίζει σημαντικό ρόλο, από τη πιο μικρή έως την πιο μεγάλη δουλειά.

Η εταιρία D&K Βιομηχανικός Εξοπλισμός Ι.Κ.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο των μηχανημάτων κατεργασίας μετάλλου και μηχανημάτων CNC. Έχοντας κάνει μια πολύ σοβαρή επιλογή των Οίκων του εξωτερικού που αντιπροσωπεύει (Optimum, Rehm, Metallkraft, Schweibcraft, Aircraft, Unicraft, Holzstar και Holzkraft), διαθέτει στην αγορά όχι μόνο ποιοτικά και αξιόπιστα μηχανήματα αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Στην D&K η τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί μέσα από την πολυετή εμπειρία, τα τακτικά εκπαιδευτικά σεμινάρια των τεχνικών, η υπεύθυνη εξυπηρέτηση που τη διακρίνει, καθώς και την αγάπη μας γι’ αυτό που κάνει, της δίνει τη δυνατότητα να βρίσκεται πάντα δίπλα στον πελάτη.

Τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία D&K είναι πάρα πολλά και απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες, όσο και σε ερασιτέχνες. Στους καταλόγους των εταιρειών που αντιπροσωπεύει η εταιρία D&K Βιομηχανικός Εξοπλισμός θα βρείτε τόρνους, φρεζοδράπανα, φρέζες, κορδέλες σιδήρου, τροχιστικά τρυπανιών, κουρμπαδόρους, στράντζες, υδραυλικές πρέσες, μηχανήματα λείανσης, αεροσυμπιεστές, γρύλους αυτοκινήτων, είδη συνεργείου, ηλεκτροσυγκολλήσεις, σκούπες καθαρισμού, κοπτικά εργαλεία και πολλά εξαρτήματα για όλα τα μηχανήματα.

Για κάθε βαριά εργασία που γίνεται σε ένα μηχανουργείο ή συνεργείο, αλλά και σε πιο ελαφριές δουλειές που θα χρειαστεί να κάνει ένας ερασιτέχνης στο γκαράζ του σπιτιού του, θα βρει κάθε είδους εργαλείο που θα χρειαστεί στην εταιρεία D&K.

Να σημειωθεί ακόμη ότι η στην εταιρεία D&K Αναλαμβάνει υπεύθυνα την επισκευή – συντήρηση των μηχανουργικών μηχανημάτων σας και των ηλεκτροσυγκολλήσεών σας, ανεξαρτήτου μάρκας  με εγγύηση εργασιών και γρήγορη εξυπηρέτηση. Αναλαμβάνει επίσης και την αναβάθμιση συγκεκριμένων μηχανημάτων σε CNC.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 8, Καλλιθέα
  • Τηλέφωνο: 210 95 11 888
  • Site: dk.tools
  • Email: info@dk.tools

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store