Γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά Mercedes

Τα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά πληρούν τα αυστηρά κριτήρια ποιότητας των γνήσιων ανταλλακτικών Mercedes, σε ό,τι αφορά στον κύκλο ζωής, την αξιοπιστία και την ασφάλεια.

Η εξοικονόμηση κόστους αποτελεί προτεραιότητα για την πλειοψηφία των ιδιοκτητών αυτοκινήτων. Όμως όλοι ανεξαιρέτως θέλουν να πετύχουν μια καλύτερη τιμή, χωρίς να κάνουν τον παραμικρό συμβιβασμό στην ποιότητα και την αξιοπιστία. Για τους κατόχους αυτοκινήτων Mercedes μια ιδανική επιλογή είναι τα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά της μάρκας, τα οποία προσφέρονται σε ελκυστικές τιμές, αλλά με υψηλή ποιότητα κι αντοχή. Για την ανακατασκευή ακολουθείται μια επιμελής διαδικασία για την αποσυναρμολόγηση, τον καθαρισμό και τη βιομηχανική ανακατασκευή των παλιών εξαρτημάτων, με την αποκλειστική τεχνογνωσία και την εμπειρία της Mercedes. Για ότι πρέπει να αντικατασταθεί, τοποθετείται γνήσιο ανταλλακτικό Mercedes, διασφαλίζοντας έτσι την ακρίβεια συναρμογής και το μεγάλο κύκλο ζωής. Κατά αυτόν τον τρόπο δημιουργείται ένα γνήσιο ανακατασκευασμένο ανταλλακτικό Mercedes, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή. Ένα ακόμα δέλεαρ αγοράς είναι πως ταυτόχρονα, με την αγορά ενός ανακατασκευασμένου ανταλλακτικού η Mercedes προσφέρει ελκυστικό πιστωτικό για το επιστρεφόμενο παλιό εξάρτημα. Έτσι, επωφελείστε από τη βέλτιστη σχέση τιμής-απόδοσης.

Άμεση διαθεσιμότητα!

Πέρα από την εργοστασιακή ποιότητα του συγκεκριμένου τύπου ανταλλακτικών, ο ιδιοκτήτης Mercedes απολαμβάνει και την άμεση διαθεσιμότητά τους χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση. Έτσι σε σύντομο χρονικό διάστημα, το αυτοκίνητο είναι και πάλι στη διάθεση του κατόχου του. Για την ακρίβεια και για όλες τις κατηγορίες υπάρχουν πάνω από 37.000 προϊόντα, κι έτσι ο εκάστοτε ιδιοκτήτης μπορεί να παραγγείλει εύκολα και γρήγορα τα ανταλλακτικά που τον αφορούν, στους εξουσιοδοτημένους συνεργάτες της Mercedes ή online μέσω των WebParts ή partslink24.

Ποια ανακατασκευασμένα εξαρτήματα Mercedes διατίθενται;

Mercedes-anakataskeuasmena-antallaktika2

Η ευρεία γκάμα περιλαμβάνει ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά για οποιαδήποτε ανάγκη των οχημάτων Mercedes, όπως κινητήρες, κιβώτια ταχυτήτων και συμπλέκτες. Εκτός αυτού, υπάρχει μεγάλη γκάμα ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, όπως εγκέφαλοι κινητήρων & κιβωτίου ταχυτήτων, μίζες και συμπιεστές συστήματος κλιματισμού. Στην κατηγορία ψεκασμού θα βρείτε, μεταξύ άλλων, μπεκ βενζίνης, ακροφύσια έγχυσης diesel και αντλίες έγχυσης diesel. Διαθέσιμα είναι όμως ανταλλακτικά που αφορούν το σύστημα ανάρτησης, περιλαμβάνοντας, για παράδειγμα, διαφορικά, ημιαξόνια, αλλά και δαγκάνες φρένων και συστήματα διεύθυνσης.

Μειωμένο περιβαλλοντικό αποτύπωμα

Με την απόκτηση γνήσιων ανακατασκευασμένων ανταλλακτικών Mercedes δεν εξοικονομείτε μόνο χρήματα, αλλά και μεγάλες ποσότητες πρώτων υλών και ενέργειας. Η οικονομία που προσφέρουν τα συγκεκριμένα προϊόντα της Mercedes αξιολογήθηκε από τον ανεξάρτητο οργανισμό ελέγχου TÜV Süd, ο οποίος διεξήγαγε και μια σχετική μελέτη περιβαλλοντικού ισοζυγίου. Αυτή έδειξε και μάλιστα ενδεικτικά, πως η ανακατασκευή ενός πετρελαιοκινητήρα OM906 εξοικονομεί ενέργεια που καταναλώνει ένα laptop σε 1,2 έτη.

Get it on Google Play Download on the App Store