Κατασκευές inox για το αυτοκίνητο και ότι άλλο φανταστείτε

Οι ανοξείδωτες κατασκευές εκτός από το ότι ομορφαίνουν και χαρίζουν πιο πολυτελή εμφάνιση σε οποιοδήποτε σημείο τοποθετηθούν, εγγυώνται και μεγάλη αντοχή στο πέρασμα του χρόνου και στις καιρικές συνθήκες, ανεξαρτήτως αν πρόκειται για αυτοκίνητο, σκάφος ή ακόμα και για το σπίτι.

Η εταιρεία Παναγιώτης Δήμας & ΣΙΑ Ο.Ε. ειδικεύεται εδώ και πολλά χρόνια στις inox κατασκευές παντός τύπου, καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα πελατών και των αναγκών τους. Η εμπειρία και τεχνογνωσία που διαθέτει η εν λόγω εταιρεία, αποτελούν τα εχέγγυα για την δημιουργία μεταλλικών ανοξείδωτων κατασκευών, οι οποίες προσθέτουν επιπλέον αξία σε κάθε μικρό ή μεγάλο χώρο.

Οι inox εφαρμογές μπορούν να τοποθετηθούν σε αυτοκίνητα (π.χ. μπάρες σε κάμπριο αυτοκίνητα), ενώ υπάρχει η δυνατότητα πολλών ειδικών κατασκευών, όπως επιγραφών – πινακίδων, προσόψεις τζακιών, ανοξείδωτων κιγκλιδωμάτων, περιφράξεις σπιτιών, σκάλες, πόρτες, στέγαστρα inox παντός τύπου, ανοξείδωτα κάγκελα σκαφών, ανοξείδωτες εξατμίσεις σκαφών και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς για το αυτοκίνητο, το σκάφος ή το σπίτι του.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Χάρτης

Get it on Google Play Download on the App Store