Δεξαμενές LPG για κάθε αυτοκίνητο με 10ετή εγγύηση

Η οικονομία που παρέχει η υγραεριοκίνηση είναι γνωστή εδώ και χρόνια τώρα, πόσο δε μάλλον τον τελευταίο καιρό που οι τιμές της βενζίνης και του πετρελαίου έχουν εκτιναχθεί. Για να λειτουργούν όμως όλα σωστά και με ασφάλεια (όπως ισχύει άλλωστε για κάθε αυτοκίνητο), θα πρέπει να γίνεται η τακτική συντήρηση.

Ένα από τα σημεία που θα πρέπει να έχει κατά νου όποιος έχει αυτοκίνητο με σύστημα LPG, ανεξάρτητα αν έχει τοποθετηθεί από το εργοστάσιο ή μετά την αγορά, είναι η δεξαμενή. Μεγάλη προσοχή στην ημερομηνία παραγωγής της δεξαμενής γιατί στα δέκα χρόνια από την ημερομηνία αυτή, πρέπει να αλλαχθεί.

Η EuropeGAS με τη μακρόχρονη τεχνογνωσία, τις εκατοντάδες τοποθετήσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης και την εγγυημένη τεχνική υποστήριξη, αλλάζει την παλιά δεξαμενή με μια νέα ευρωπαϊκή δεξαμενή υψηλής ποιότητας και αυστηρών τεχνικών προδιαγραφών, παρέχοντας 10ετή εγγύηση. Η EuropeGAS διαθέτει κάθε τύπου δεξαμενές, αλλά και συστήματα LPG, ενώ η τοποθέτηση γίνεται αυθημερόν (κατόπιν ραντεβού), μαζί με έλεγχο του συστήματος υγραεριοκίνησης. Επιπλέον, δίνεται δώρο το κάλυμμα και η διεκπεραίωση ΚΤΕΟ. Οι τιμές για μια ολοκαίνουργια δεξαμενή LPG ξεκινούν από 150 ευρώ (συν ΦΠΑ) και με δυνατότητα αποπληρωμής μέσω άτοκων δόσεων.

Όσοι πάλι θέλουν να εγκαταστήσουν νέο κιτ LPG για να γλιτώσουν το αυξημένο κόστος της βενζίνης, η EuropeGAS το προσφέρει με 5 χρόνια εγγύηση του συστήματος, συν δώρο το κάλυμμα ρεζέρβας, τη διεκπεραίωση ΚΤΕΟ και την αλλαγή άδειας του οχήματος. Η πληρωμή και σε αυτή την περίπτωση μπορεί να γίνει σε άτοκες δόσεις, για μεγαλύτερη διευκόλυνση του πελάτη.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store