Υγραεριοκίνηση Kalogritsas Gas με δώρα και παροχές

Τη σημερινή εποχή που η τιμή της βενζίνης «χτυπάει» κόκκινο, επιζητάτε όλο και περισσότερο οικονομία κατά την κίνηση σας, ειδικά όσοι έχετε παλιότερης τεχνολογίας αυτοκίνητα. Αυτή την οικονομία σας την προσφέρει με τη μέγιστη μάλιστα αξιοπιστία η Kalogritsas GAS, του ομίλου Car Group Kalogritsas.

Η Kalogritsas GAS διακρίνεται πέρα από τις εγγυημένες τοποθετήσεις συστημάτων εναλλακτικών καυσίμων και για τους σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει στα Γλυκά Νερά επί της Λεωφόρου Λαυρίου 150. Στο διώροφο κτίριο προδιαγραφών εξωτερικού στεγάζονται γραφεία, αποθήκες και το συνεργείο. Επιπλέον το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό φροντίζει να εγκαθιστά τα πλέον προηγμένα συστήματα εναλλακτικών καυσίμων, όπως το υγραέριο LPG (Autogas) και το φυσικό αέριο (CNG), ακολουθώντας ευλαβικά τις προδιαγραφές του κατασκευαστή τους, εξασφαλίζοντας έτσι τη μακροζωία τους και τη δική σας ικανοποίηση.

Τι προσφέρει η Kalogritsas GAS;

Αν σκέφτεστε να προχωρήσετε στην εγκατάσταση ενός συστήματος υγραερίου, ή φυσικού αερίου (τοποθετείται και σε κινητήρες πετρελαίου), τότε μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Kalogritsas GAS θα λύσει κάθε απορία σας. Οι τεχνικοί της εταιρείας ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα θα σας προτείνουν το σύστημα που ταιριάζει στο δικό σας, από τις εταιρείες Prins, Lovato και LANDIRENZO. Ενδεικτικό της άρτιας δουλειάς που επιτελείται στην Kalogritsas GAS, είναι πως η εταιρεία προσφέρει 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας για τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό. Η εγγύηση περιλαμβάνει μέρη του κινητήρα που επηρεάζονται από τη χρήση του υγραερίου, τα οποία είναι τα εξής: Βαλβίδες εισαγωγής – εξαγωγής μαζί με έδρες, οδηγούς και τσιμουχάκια, φλάντζα κεφαλής και καπακιού βαλβίδων και τσιμούχα εκκεντροφόρου. Απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της εγγύησης είναι η τήρηση του προγράμματος συντήρησης, τόσο για το σύστημα υγραεριοκίνησης της Kalogritsas Gas, όσο και των υπολοίπων service του αυτοκινήτου, όπως λάδια, μπουζί, φίλτρα, βαλβολίνες, φρένα, χειρόφρενο, δίσκο-πλατό, κ.λπ.

Επιπρόσθετα αν έχετε αυτοκίνητο κατασκευής μετά το 2010, απολαμβάνετε δώρα υγραεριοκίνησης συνολικής αξίας 180 ευρώ, όπως:

  • Δωρεάν αλλαγή της αδείας στο υπουργείο (αξίας 25 ευρώ)
  • Δωρεάν η υπεύθυνη δήλωση επανελέγχου για να περνάει ΚΤΕΟ βενζίνης το αυτοκίνητο
  • Δωρεάν ΚΤΕΟ (παράβολο αξίας 80 ευρώ)
  • Δωρεάν ο πρώτος έλεγχος (αξίας 15 ευρώ)
  • Δωρεάν η εγγύηση του κινητήρα για αυτοκίνητα με 4 έως και 8 κυλίνδρους από το έτος κατασκευής 2010 και μετά, ή δωρεάν την εγγύηση κινητήρα για όλα τα αυτοκίνητα άμεσου ψεκασμού ανεξαρτήτως έτους πρώτης αδείας (αξίας 60 ευρώ)

Όμως και οι κάτοχοι των αυτοκινήτων κατασκευής πριν το 2010, απολαμβάνουν δώρα συνολικής αξίας 120 ευρώ, από την Kalogritsas GAS του ομίλου Car Group Kalogritsas.

Πέρα από την σωστή εγκατάσταση και το σωστό service είναι μείζονος σημασίας!

Η Kalogritsas GAS εξασφαλίζει και τη σωστή συντήρηση του συστήματος υγραεριοκίνησης που έχετε τοποθετήσει. Ο εξουσιοδοτημένος τεχνικός φροντίζει στο ακέραιο κάθε εξάρτημα του συστήματος κάθε 15.000 χλμ. ή ανά ένα έτος χρόνο (όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο). Η υψηλή τεχνογνωσία των τεχνικών της Kalogritsas GAS εξασφαλίζει πως ακόμα και σύστημα από άλλον εγκαταστάτη θα συντηρηθεί σωστά, ενώ υπάρχει επιπλέον κι η δυνατότητα επιδιόρθωσης όλων των συστημάτων υγραεριοκίνησης, αρκεί να πληρούν τους ελάχιστους κανόνες ασφαλείας. Η Kalogritsas GAS της Car Group Kαλογρίτσας προσφέρει συντήρηση και επισκευή συστημάτων υγραεριοκίνησης για όλους τους τύπους οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων 4x4, μικρών και μεγάλων φορτηγών.

 Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λ. Λαυρίου 109, Αθήνα
  • Περιοχή: Γλυκά Νερά, Αθήνα, Τ.Κ. 15343
  • Τηλέφωνα: 210-6618344, 213-0236714
  • email: info@kalogritsasgas.gr
  • Site: www.kalogritsasgas.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store