Μετατροπή υγραερίου σε Mercedes από την EuropeGAS

Η υγραεριοκίνηση στο αυτοκίνητο προσφέρει μεγάλη οικονομία στις μετακινήσεις, αφού στοιχίζει σχεδόν τα μισά χρήματα σε κόστος καυσίμου σε σχέση με τη βενζίνη. Η εγκατάσταση κιτ υγραεριοκίνησης LPG θα πρέπει πάντοτε να γίνεται από εταιρείες με εμπειρία και αξιοπιστία στην τοποθέτηση και στο service, έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν βλάβες και ο πελάτης να απολαμβάνει ολοκληρωμένες παροχές.

Η EuropeGAS Hellas, η οποία μεταφέρθηκε και άνοιξε νέο κατάστημα στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης 58Β στο Ελληνικό (μπροστά στο σταθμό Μετρό Ελληνικό) αποτελεί εγγύηση στην εγκατάσταση κιτ LPG. Παράλληλα, η EuropeGAS Hellas έχει 120 συνεργάτες – εγκαταστάτες, ενώ 300 περίπου συνεργεία που προμηθεύονται προϊόντα της.

Η EuropeGAS Hellas προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων αεριοκίνησης υψηλής ποιότητας. Αποτελείται από επιφάνειες 250 τ.μ. εσωτερικού χώρου και 200 τ.μ. εξωτερικού χώρου όπου στεγάζονται γραφεία και πλήρες εξοπλισμένο συνεργείο.

Με πάνω από 30.000 αυτοκίνητα να κυκλοφορούν με την υποστήριξη της EuropeGAS, η εν λόγω εταιρεία έχει μεγάλη τεχνογνωσία στην τοποθέτηση κιτ LPG σε πάρα πολλά μοντέλα, ανεξαρτήτως μάρκας και κινητήρα.

Μία από τις μάρκες που έχει κάνει πολλές τοποθετήσεις κιτ υγραερίου είναι και η Mercedes σε διάφορα σπορ και πολυτελή μοντέλα, όπως είναι A-Class, C-Class, E-Class, S-Class, η CLK, SLK κ.λπ.
Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store