Προσφορά δεξαμενή LPG με 10ετή εγγύηση και δώρα

Η χρήση υγραερίου στο αυτοκίνητο είναι γνωστή για την οικονομία που παρέχει στο κόστος το μετακινήσεων, πόσο δε μάλλον τώρα όπου το όφελος είναι σημαντικά μεγαλύτερο. Με τρέχουσα μέση πανελλαδική τιμή βενζίνης στα 2,298€/λτ. και LPG στα 1,121€/λτ. η διαφορά είναι τεράστια και το κέρδος άμεσο σε κάθε ανεφοδιασμό.

Ωστόσο, όπως κάθε τι στο αυτοκίνητο, έτσι και το κιτ υγραερίου χρειάζεται συντήρηση, προκειμένου όλα να λειτουργούν σωστά και με ασφάλεια. Ένα βασικό εξάρτημα που αντικαθίσταται στα 10 χρόνια είναι η δεξαμενή του LPG, μια εργασία που γίνεται εγγυημένα από την EuropeGAS. Η εν λόγω εταιρεία αλλάζει την παλιά δεξαμενή με μια ολοκαίνουργια ευρωπαϊκή υψηλής ποιότητας και αυστηρών τεχνικών προδιαγραφών, συνοδευόμενη με 10ετή εγγύηση. Η τοποθέτηση γίνεται αυθημερόν, μαζί με έλεγχο του συστήματος υγραεριοκίνησης, ενώ δίνεται δώρο το κάλυμμα και τη διεκπεραίωση ΚΤΕΟ. Όσον αφορά τις τιμές, αυτές ξεκινούν από 120 ευρώ (συν ΦΠΑ), με δυνατότητα αποπληρωμής μέσω άτοκων δόσεων.

Για νέες εγκαταστάσεις κιτ LPG, η EuropeGAS με τη μακρόχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία παρέχει 5ετή εγγύηση του συστήματος, δωρεάν κάλυμμα ρεζέρβας, διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, αλλαγή άδειας του οχήματος και άτοκες δόσεις. Επιπλέον, παρέχει τεχνική υποστήριξη σε μηχανικά μέρη του οχήματος και δυνατότητα αυτοκινήτου εξυπηρέτησης.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store