Προσφορές για μετατροπή LPG και αλλαγή δεξαμενής

Με την τιμή της βενζίνης να έχει φτάσει στα ύψη (τρέχουσα μέση πανελλαδική 1,858€/λτ.), οι οδηγοί καλούνται να βάλουν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη. Αντίδοτο στην ακρίβεια αποτελεί η εγκατάσταση κιτ LPG, αφού με τιμή υγραερίου κοντά στο 1 ευρώ το λίτρο, μειώνεται άμεσα και κατακόρυφα το κόστος σε καύσιμο.

Εγγύηση στην τοποθέτηση συστήματος υγραεριοκίνησης αποτελεί η EuropeGAS, με την πολυετή εμπειρία, την τεχνογνωσία, την τεχνική υποστήριξη και το service μετά τη μετατροπή. Επίσης, όσοι έχουν αγοράσει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο με LPG και δεν είναι ευχαριστημένοι από το σύστημα, η EuropeGAS δίνει τη δυνατότητα αντικατάστασης επιμέρους εξαρτημάτων ή ολόκληρου του κιτ LPG, παρέχει δωρεάν έλεγχο παλαιού συστήματος, αυθημερόν service και ευέλικτους τρόπους αποπληρωμής.

Για μια νέα εγκατάσταση, η EuropeGAS προσφέρει 5 χρόνια εγγύησης του συστήματος, διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, αλλαγή άδειας του οχήματος, δωρεάν κάλυμμα ρεζέρβας και αποπληρωμή με άτοκες δόσεις. Πρόσθετα παρέχεται τεχνική υποστήριξη σε τουλάχιστον 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό, δυνατότητα αυτοκινήτου εξυπηρέτησης και τεχνική υποστήριξη σε μηχανικά μέρη του οχήματος.

Όσοι πάλι έχουν αυτοκίνητο με σύστημα υγραερίου και έχει συμπληρώσει 10 έτη και άνω από την εγκατάσταση, τότε θα πρέπει να αλλάξουν τη δεξαμενή. Η EuropeGAS δίνει και εδώ τη λύση, αφού αντικαθιστά την ίδια μέρα την παλιά δεξαμενή LPG με μια ολοκαίνουρια ευρωπαϊκή, αυστηρών τεχνικών προδιαγραφών και υψηλής ποιότητας, συνοδευόμενη με 10 χρόνια εγγύηση. Οι τιμές για μια νέα δεξαμενή ξεκινούν από 120 ευρώ (συν ΦΠΑ), μαζί με δωρεάν έλεγχο όλου του συστήματος υγραεριοκίνησης, δωρεάν κάλυμμα ρεζέρβας, διεκπεραίωση ΚΤΕΟ και άτοκες δόσεις.

Στοιχεία επικοινωνίας:

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store