Κορυφαίες υπηρεσίες Skoda από την SP Motors

Ο νέος, Εξουσιοδοτημένος Έμπορος & Συνεργάτης service Skoda, η κάθετη και υπερσύγχρονη μονάδα της SP Motors, είναι ένας οργανισμός για ανθρώπους που επιθυμούν να προσφέρουν αδιάκοπα τις υπηρεσίες τους. Στο κέντρο του ενδιαφέροντός τους είναι ο άνθρωπος, και αποστολή τους είναι να ικανοποιούν ανάγκες, να είναι φιλόξενοι και να αγαπούν με πάθος την εργασία τους.

Η SP Motors A.E. αντιπροσωπεύει το επιχειρηματικό όραμα των Βασίλη Σαρλή και Γιάννη Παπαϊωάννου, δύο επιχειρηματιών με εμπειρία δεκαετιών στο χώρο του αυτοκινήτου. Ιδρύθηκε το 2019 και έχει εξουσιοδότηση στην Skoda, ενώ εξειδικεύεται στις μάρκες VW, Audi και SEAT. Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της που βρίσκονται στη Λ. Μεσογείων 478-480, Αγ. Παρασκευή, στεγάζονται εμπορία αυτοκινήτων νέων και μεταχειρισμένων, service, ηλεκτρολογείο, ανταλλακτικά και φανοποιείο – βαφείο.

Χώροι Εγκαταστάσεων Επιχείρησης

Η SP Motors καταλαμβάνει συνολική έκταση 2.000 τ.μ. και είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα της Skoda Auto.

Η επίσκεψη είναι πραγματικά μια  μοναδική εμπειρία λόγω της λειτουργικότητας των χώρων.

Η εγκατάσταση αποτελείται από 2 τριώροφα κτίρια, στα οποία λειτουργούν μια σύγχρονη Έκθεση Αυτοκινήτων, Συνεργείο με Φανοποιείο και Αποθήκη Ανταλλακτικών που μπορεί να εξυπηρετήσει οποιαδήποτε ανάγκη και ζήτηση.

Αναλυτικά:

 • Πωλήσεις νέων οχημάτων
 • Πωλήσεις μεταχειρισμένων οχημάτων
 • Ενοικίαση οχημάτων
 • Service (Συντήρηση Διάγνωση και Μηχανολογικές Επισκευές σε όλα τα Συστήματα του Οχήματος Βενζινοκινητήρες/Φυσικό Αέριο/Πετρελαιοκινητήρες/Ηλεκτρισμός)
 • Φανοποιείο και Βαφείο
 • Ανταλλακτικά
 • Αξεσουάρ
 • Ελαστικά

Έκθεση

Η κυρίως έκθεση των εγκαταστάσεων καταλαμβάνει ένα χώρο 300 τ.μ. και φιλοξενεί το σύνολο των τελευταίων μοντέλων της Skoda, όπως επίσης και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα όλων των μαρκών, σε ένα πραγματικά σύγχρονο περιβάλλον, με άνετους χώρους ξενάγησης και χώρο αναμονής.

Όλες οι εγκαταστάσεις της SP Motors πόσο μάλλον η έκθεση με τον σύγχρονο χώρο αναμονής διαθέτει κάλυψη μέσω Wi-fi και η ανταπόκριση του δικτύου είναι πραγματικά σε άμεσο χρόνο. Ο χώρος αναμονής πέραν της διαδικτυακής κάλυψης, διαθέτει και Espresso Bar όπως και έντυπο υλικό ώστε η αναμονή να γίνει ακόμα πιο ευχάριστη. Η κυρίως έκθεση περιλαμβάνει και βιτρίνα με τα τελευταία αξεσουάρ.

Αξίζει να αναφερθεί πως η εμπειρία της επίσκεψης στην SP Motors αφορά το σύνολο των επισκεπτών για αυτό το λόγο υπάρχει ράμπα εισόδου ΑΜΕΑ στις εγκαταστάσεις.

Συνεργείο

Το συνεργείο διαθέτει 3 σύγχρονα αναβατόρια και 4 θέσεις εργασίας ενώ υπάρχουν 4 θέσεις αναμονής. Οι διεργασίες γίνονται με αυστηρές προδιαγραφές στο σύνολο τους  που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της μάρκας Skoda. Οι διεργασίες μπορούν να είναι τόσο ηλεκτρικής αλλά και μηχανικής φύσης. Υπάρχει μέριμνα και για την επισκευή ελαστικών με ειδικό ξεμονταριστή και μπορεί να πραγματοποιηθεί και η ζυγοστάθμιση των τροχών.

Διατίθεται πλήρης γκάμα ειδικού εργοστασιακού εξοπλισμού και ειδικών εργαλείων που πληρούν τα πρότυπα και την ποιότητα επισκευής της μάρκας Skoda. Η SP Motors διαθέτει συνεργασία με μονάδα επιδιόρθωσης υφασμάτων και δερμάτων και μονάδα βιολογικού καθαρισμού για το εσωτερικό του αυτοκινήτου. Τέλος, το συνεργείο διαθέτει και πλυντήριο αυτοκινήτων.

Εξοπλισμός:

 • Ειδικά Εργαλεία και Διαγνωστική Συσκευή ŠKODA
 • Ζυγοστάθμιση Τροχών
 • Ευθυγράμμιση Αυτοκινήτων
 • Συσκευές Πλήρωσης Φρέον,
 1. Συσκευή 134 και
 2. Συσκευή 1234Υ- Πιστοποιημένη VAG Group
 • Εξοπλισμός ειδικών μηχανημάτων έκδοσης κάρτας εκπομπής καυσαερίων Diesel & Βενζινοκινητήρων με αναλυτές TEXΑ

Φανοποιείο – Βαφείο

Το φανοποιείο – βαφείο διαθέτει 1 σύγχρονο αναβατόριο  και πολλαπλές θέσεις εργασίας. Με την ολοκλήρωση της επισκευής, επιτυγχάνεται απόλυτη πιστότητα στο χρώμα, χωρίς καμία απόκλιση από το εργοστασιακό. Στο αποτέλεσμα αυτό συμβάλλει ουσιαστικά το Mix Color Room καθώς μέσω φασματογράφου και ηλεκτρονικού υπολογιστή επεξεργάζονται τα χρώματα με τέτοιο τρόπο ώστε να υπάρχει απόλυτη ακρίβεια στο αποτέλεσμα. Όλα τα χρώματα που χρησιμοποιούνται στο βαφείο, είναι υδατοδιαλυτά τελευταίας γενιάς της εταιρίας Sikkens.

Επιπλέον, χρησιμοποιούνται Υπέρυθρες ακτίνες IRT 300 όπου συντομεύουν την επισκευή του αυτοκινήτου. Αυτό συμβαίνει γιατί το χρώμα μπορεί και στεγνώνει από το εσωτερικό στο εξωτερικό ενώ επιπρόσθετη βοήθεια στην άμεση επισκευή του οχήματος παρέχουν και οι Ακτίνες UV που συμβάλλουν στη μείωση του χρόνου επισκευής.

Στις υπηρεσίες του φανοποιείου παρέχεται και η δυνατότητα ξεθαμπώματος φαναριών. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως το εξωτερικό παρκινγκ του φανοποιείου και του συνεργείου μπορεί να φιλοξενήσει τουλάχιστον 15 οχήματα.

Εξοπλισμός:

 • Καλίμπρα Cellete
 • Σύγχρονη Ηλεκτροπόντα- Cellete
 • Υπερσύγχρονος Φούρνος 7 μέτρων – FEA INVERTER
 • Μονάδα Προετοιμασίας Βαφής- FEA
 • Δωμάτιο Προετοιμασίας Χρωμάτων- Mix Color Room

Δέσμευση για ποιότητα

Με γνώμονα τις τεχνολογικές αλλαγές και την μετάβαση σε ένα ψηφιακό περιβάλλον εργασίας πέραv του συμβατικού, η SP Motors έχει συγκεντρώσει για το στόχο αυτό, μία δυνατή ομάδα από πλήρως καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Η δέσμευση για την ποιότητα πρέπει να θεωρείται δεδομένη τόσο για το σύνολο του προσωπικού όσο και για το ίδιο το προϊόν.

Ειδικότερα, κάθε καινούργιο όχημα διαθέτει 2 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση για βλάβες λόγω ελαττώματος με δυνατότητα επέκτασης σε 4 χρόνια με όριο τα 60.000 χλμ. ή τα 90.000 χλμ.  Παρέχεται εξίσου Εγγύηση σε Γνήσια Ανταλλακτικά 2 χρόνια καθώς και 3 χρόνια Εργοστασιακή Εγγύηση στη βαφή. Η Αντισκωριακή Εγγύηση ανέρχεται στα 12 έτη.

Όσον αφορά το ανθρώπινο δυναμικό που απαρτίζει την εταιρεία, πρόκειται για πιστοποιημένο προσωπικό της Skoda τόσο στις πωλήσεις με πολύωρα σεμινάρια σε όλα τα μοντέλα του ομίλου όσο και στο τεχνικό προσωπικό με εκπαιδεύσεις, σεμινάρια βαφής και με γνώμονα την πολυετή εμπειρία τους, είναι σε θέση να εκπληρώσουν την δέσμευση στη ποιότητα που απαιτείται σε κάθε εργασία. Στο προσωπικό της εταιρείας παρέχεται σε καθημερινή βάση ο καλύτερος τεχνολογικός εξοπλισμός και οι υποδομές ώστε να υλοποιείται καθημερινά το όραμα για καινοτομία και ολιστική ποιότητα.

Ευθύνη Προστασίας του Περιβάλλοντος

Ο κύκλος εργασιών ενός συνεργείου και φανοποιείου – βαφείου είναι μεγάλος και ως εκ τούτου τα παραγόμενα απόβλητα είναι εξίσου πολλά και διαφόρων τύπων. Η απόρριψή των αποβλήτων δεν θα πρέπει να θέτει σε κίνδυνο τόσο το ανθρώπινο δυναμικό όσο και το περιβάλλον. Για το λόγο αυτό, η συγκομιδή τους δεν μπορεί να γίνεται ευκαιριακά, αλλά αντίθετα χαρακτηρίζεται από μια συστηματοποιημένη διαδικασία προώθησης τους εκτός του χώρου του συνεργείου και του φανοποιείου. Ειδικότερα, το ίδιο το τεχνικό προσωπικό ανά τακτά χρονικά διαστήματα φροντίζει για τη συλλογή, το διαχωρισμό και τη σωστή φύλαξη των διαφορετικής φύσεως αποβλήτων πάντα με τους όρους της νομοθεσίας σε βαρέλια ειδικών προδιαγραφών. Η περιβαλλοντική και  ορθολογική αποθήκευση τους επιτυγχάνεται μέσω υποδείξεων από συνεργαζόμενες εταιρίες ανακύκλωσης, οι οποίες σε τακτά χρονικά διαστήματα μεριμνούν και  παραλαμβάνουν με ασφαλή τρόπο τα συγκεκριμένα απόβλητά από το χώρο της εταιρείας

Η SP Motors διατηρεί συνεργασία με αναγνωρισμένες από τη νομοθεσία εταιρίες ανακύκλωσης που δραστηριοποιούνται στο χώρο συγκέντρωσης και διαχείρισης αποβλήτων όπως:

 • Φίλτρα φούρνου βαφής
 • Διαλύτες βαφείου
 • Συσσωρευτών
 • Ορυκτελαίων
 • Ελαστικών
 • Καταλυτών
 • Φίλτρα λαδιού – φίλτρα καυσίμου – άδεια δοχεία λαδιού, υγρά φρένων, πανιά καθαρισμού, αντιψυκτικά και μέταλλα

Παροχές

 • Δυνατότητα Test Drive σε όλη τη γκάμα
 • Ειδοποιήσεις μέσω SMS για το προγραμματισμένο ραντεβού των πελατών και την παραλαβή του οχήματος
 • Παραλαβή και παράδοση του προς επισκευή αυτοκινήτου από το σημείο που ορίζει ο χρήστης του (Pick-Up & Delivery)
 • Δυνατότητα επισκευής κρυστάλλων παραθύρων & παρμπρίζ
 • Παροχή αυτοκινήτου αντικατάστασης -δωρεάν- όσο διάστημα διαρκεί η επισκευή, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού
 • Εσωτερικός και εξωτερικός καθαρισμός όλων των επισκευασμένων οχημάτων
 • Μεταφορά πελατών από και προς το πλησιέστερο σταθμό ΜΕΤΡΟ
 • Δυνατότητα κλήσης ΤΑΧΙ
 • Πλυντήριο Αυτοκινήτων

Εγκαταστάσεις Επιχείρησης

 • Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 478-480
 • Περιοχή: Αγία Παρασκευή
 • Τηλέφωνο: 210-6000044
 • Site: spmotors.gr
 • E-mail: [email protected]

Χάρτης:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ετοιμοπαράδοτη Skoda Octavia RS iV μείον €3.000
Ετοιμοπαράδοτη Skoda Octavia RS iV μείον €3.000
Πωλήσεις & Service Skoda στην Αγ. Παρασκευή SP Motors
Πωλήσεις & Service Skoda στην Αγ. Παρασκευή SP Motors
Νέο κατάστημα Jeep Σφακιανάκης στο Αιγάλεω
Νέο κατάστημα Jeep Σφακιανάκης στο Αιγάλεω
Νέο κατάστημα Suzuki Σφακιανάκης στο Γέρακα
Νέο κατάστημα Suzuki Σφακιανάκης στο Γέρακα
Νέα έκθεση Ford Car Center στη Λ. Συγγρού
Νέα έκθεση Ford Car Center στη Λ. Συγγρού
Συνεργείο φανοποιείο BMW-MINI AthensCar Service
Συνεργείο φανοποιείο BMW-MINI AthensCar Service

Το ολοκληρωμένο συγκρότημα BMW - MINI AthensCar Service διαθέτει τμ …

Εξουσιοδοτημένος dealer Ford Car Center
Εξουσιοδοτημένος dealer Ford Car Center

Η Car Center δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου περισσότερα από …

Πόσο κάνουν τα Tesla των 1.020 ίππων στην Ελλάδα;
Νέα λανσαρίσματα αυτοκινήτων
Οι τιμές των Audi Q4 e-tron Sportback, e-tron GT & RS e-tron GT!
Νέα λανσαρίσματα αυτοκινήτων
«Πάτησε» Ελλάδα το νέο Nissan Qashqai!
Νέα λανσαρίσματα αυτοκινήτων
Νέα Toyota Yaris Tokyo Spirit και Pop-Out (+τιμές)
Νέα λανσαρίσματα αυτοκινήτων
Με εκπτώσεις τα ανανεωμένα SEAT Ibiza & Arona
Νέα λανσαρίσματα αυτοκινήτων
Πόσα Yaris κοστίζει η βασική Supra στην Ελλάδα;
Νέα λανσαρίσματα αυτοκινήτων
Οι τιμές του Toyota Prius Plug-in Hybrid στην Ελλάδα
Νέα λανσαρίσματα αυτοκινήτων
Ήρθε το Ford Puma που ρίχνει «7άρες»
Νέα λανσαρίσματα αυτοκινήτων
Ήρθε η νέα Mercedes με 1.500άρη κινητήρα βενζίνης
Νέα λανσαρίσματα αυτοκινήτων
Νέα Audi Q3 TFSI e & Sportback με όφελος 3.000 ευρώ
Νέα λανσαρίσματα αυτοκινήτων
Από 15.990€ το νέο Dacia Duster. Δείτε τις τιμές
Νέα λανσαρίσματα αυτοκινήτων
Νέο σπορ SUV με 204 PS και κόστος 3€/100 χλμ.
Νέα λανσαρίσματα αυτοκινήτων
Get it on Google Play Download on the App Store