Νέα έκθεση Ford Car Center στη Λ. Συγγρού

Η Car Center η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκινήτου για πάνω από τρεις δεκαετίες και είναι από το 1983 εξουσιοδοτημένος ντίλερ και επισκευαστής σε επιβατικά και επαγγελματικά οχήματα Ford, άνοιξε μια νέα έκθεση στη Λ. Συγγρού 371.

Πρόκειται για μια σύγχρονη, φιλόξενη και πολύ άνετη έκθεση με πλήρεις υπηρεσίες, όπου ο ενδιαφερόμενος αγοραστής ενός από τα μοντέλα της Ford θα εξυπηρετηθεί από τους έμπειρους και εξειδικευμένους συμβούλους πωλήσεων της Car Center. Παράλληλα, διαθέτει και τμήμα μεταχειρισμένων αυτοκινήτων όλων των μαρκών, τα οποία προσφέρονται με εγγύηση, οδική βοήθεια, χρηματοδότηση και με δυνατότητα ανταλλαγής.

Σε πολύ κοντινή απόσταση λίγων μέτρων από τη νέα έκθεση της Car Center βρίσκεται το πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και φανοποιείο της Car Center, καθώς και τμήμα γνήσιων ανταλλακτικών και αξεσουάρ. Επίσης, η Car Center διαθέτει και το μοναδικό στην Ελλάδα τμήμα αναβαθμίσεων της Mountune αποκλειστικά για Ford, όπως επίσης και το Quick Fit με ελαστικά και ζάντες.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Συγγρού 371
  • Περιοχή: Π. Φάληρο
  • Τηλέφωνο: 210 9428157
  • email: info@carcenter.gr
  • site: carcenter.gr

Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store