Πωλήσεις & Service Skoda στην Αγ. Παρασκευή SP Motors

129

Η νέα, υπερσύγχρονη κάθετη μονάδα SP Motors προστέθηκε πρόσφατα στο δίκτυο της Kosmocar-Skoda στην Ελλάδα. βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή και καλύπτει τις ανάγκες μίας μεγάλης γεωγραφικά περιοχής, της ευρύτερης ανατολικής Αττικής, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες στους φίλους και πελάτες της Skoda.

Η SP Motors είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τα πλέον σύγχρονα πρότυπα της Skoda Auto και καταλαμβάνει συνολική έκταση 2.000 τ.μ. Στις εγκαταστάσεις της συνδυάζονται η κορυφαία λειτουργικότητα με ένα πολύ ευχάριστο περιβάλλον. Θα βρείτε έκθεση καινούργιων αυτοκινήτων 300 τ.μ., παρακείμενη έκθεση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, τμήματα αξεσουάρ και ανταλλακτικών, συνεργείο, φανοποιείο και φανοβαφείο.

Η κάθετη μονάδα SP Motors της Skoda αντιπροσωπεύει το επιχειρηματικό όραμα των Βασίλη Σαρλή και Γιάννη Παπαϊωάννου, δύο επαγγελματιών με εμπειρία δεκαετιών στο χώρο του αυτοκινήτου. Αμφότεροι φιλοδοξούν να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στην περαιτέρω ανάπτυξη της μάρκας, η οποία βρίσκεται στην πιο δημιουργική φάση της.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Μεσογείων 478-480
  • Περιοχή: Αγία Παρασκευή
  • Τηλέφωνο: 210-6000044
  • Site: spmotors.gr
  • E-mail: [email protected]

Χάρτης: