Ασφάλεια φορτηγού – van από 23 ευρώ το μήνα!

Η Anytime κάνει την ασφάλιση του φορτηγού απλή και οικονομική υπόθεση μέσω των νέων προγραμμάτων ασφάλισης για φορτηγά, van και minivan. Ο κάτοχος ενός τέτοιου οχήματος μπορεί κατά τη διάρκεια ασφάλισής του να επιλέξει ασφάλεια με μικρή διάρκεια, μια επιλογή – λύση που είναι ιδιαίτερα χρήσιμη όταν ο πελάτης χρειάζεται ασφάλεια για σύντομο χρονικό διάστημα, εάν για παράδειγμα χρειαστεί αργότερα να καταθέσει η πινακίδες, να κάνει μεταβίβαση του οχήματος κ.λπ. Έτσι μπορεί να ελέγξει τα έξοδά του καλύτερα και να ασφαλιστεί για το ποσό που διαθέτει, ενώ δεν θα αισθάνεται δεσμευμένος, αφού δε χρειάζεται να προσαρμοστεί στις υπάρχουσες διάρκειες ασφάλισης.

Πατήστε εδώ για τον υπολογισμό των ασφαλίστρων

Τα προγράμματα ασφάλισης της Anytime για Φορτηγό – Van – Minivan είναι τα εξής:

  • Basic: Η απαραίτητη από το νόμο ασφαλιστική κάλυψη.
  • Economic: Το πιο πλούσιο βασικό πρόγραμμα, συμπεριλαμβανομένης και της κάλυψης της πλήρης οδικής βοήθειας.
  • Value: Η ολοκληρωμένη ασφαλιστική λύση με προστασία από τους συνήθεις κινδύνους.

Οποιοδήποτε πρόγραμμα κι αν επιλέξει, ο πελάτης μπορεί να προσθέσει επιπλέον τις καλύψεις «Θραύση Κρυστάλλων» και «Νομική Προστασία».

Αξίζει παράλληλα να σημειωθεί ότι όσο μεγαλύτερη διάρκεια ασφάλισης επιλέγει ο πελάτης, τόσο μεγαλύτερη έκπτωση εξασφαλίζει. Επιλέγοντας 365 μέρες ασφάλισης απολαμβάνει έκπτωση μέχρι και 40%. Αν επιλέξει ασφάλιση από 90 μέρες εξασφαλίζει προσφορές όπως, 20 ευρώ για βενζίνη ή άλλες αγορές στα πρατήρια Shell, ή 20 ευρώ κάθε χρόνο, για 2 χρόνια στο e-way για τον αυτοκινητόδρομο Αιγαίου ή ακόμη και 20 ευρώ κάθε χρόνο, για δύο χρόνια στην Αττική Οδό.

Πατήστε εδώ για τον υπολογισμό των ασφαλίστρων

Οι επαγγελματίες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά, τη χρησιμότητα ενός επαγγελματικού φορτηγού για τη λειτουργία της επιχείρησής τους. Ασφαλίζοντάς το σε μία αξιόπιστη εταιρεία μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο.

Η INTERAMERICAN έχει ιδιόκτητους σταθμούς οδικής βοήθειας σε όλη την Ελλάδα, ακόμα και σε παραμεθόριες περιοχές, για την άμεση μεταφορά του φορτηγού.

Μία εταιρεία χαμηλού κόστους, αμφιλεγόμενης φερεγγυότητας, δεν αποτελεί λύση. Αυτό ισχύει για κάθε όχημα, πολύ περισσότερο για ένα επαγγελματικό φορτηγό, ένα πολύτιμο εργαλείο δουλειάς.

Get it on Google Play Download on the App Store