Νέο υπερσύγχρονο φανοποιείο «Mr. France»

Το «Service Mr. France» άνοιξε μια υπερσύγχρονη και πολύ μεγάλη μονάδα επισκευής και επαναβαφής αυτοκινήτων στο Βοτανικό, η οποία ενσωματώνει σύγχρονες τεχνολογίες και κορυφαίες υπηρεσίες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται δικαίως στις κορυφαίες επιλογές των καταναλωτών.

Τα υπερσύγχρονα μηχανήματα και η τεχνογνωσία των συνεργατών του «Service Mr. France» αναδεικνύουν την εταιρεία ως λύση – μονόδρομο και στις επισκευές φανοποιείας. Χρησιμοποιώντας αυστηρά φιλικές προς το περιβάλλον αντιρρυπαντικές μονάδες βαφής, η εταιρεία εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του. Όπως και σε όλους τους τομείς με τους οποίους καταπιάνονται οι συνεργάτες του «Service Mr. France», έτσι και στη φανοποιεία βασικό ρόλο παίζουν και οι οδηγίες του κατασκευαστή που ακολουθούνται κατά γράμμα, ώστε να καλύπτονται οι εργοστασιακές προδιαγραφές. Διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία για όλες τις σύγχρονες μορφές υδατοδιαλυτών βαφών και προσφέρει εγγύηση 12 μηνών, τόσο για τα ανταλλακτικά, όσο και για την εργασία.

Επιπλέον, για την επισκευή μικρών χτυπημάτων, όπως για παράδειγμα από χαλαζόπτωση, λακκούβες και μικρο-ατυχήματων χρησιμοποιείται η επαναστατική μέθοδο Paintless Dent Repair που δεν απαιτεί βαφή και είναι παγκοσμίως γνωστή ως η PDR System.

Κατάστημα Βοτανικού: Συνεργείο – Φανοποιείο

Get it on Google Play Download on the App Store