Ενοικιάσεις αυτοκινήτων από την Carwiz

Η Carwiz Greece είναι ένας πρωτοπόρος πάροχος υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων στην Ελλάδα, που ιδρύθηκε το 2018 με τη δέσμευση να παρέχει υψηλής αξίας λύσεις σε ιδιώτες, εταιρείες, και οργανισμούς.

Διαθέτει ένα μεγάλο, σύγχρονο στόλο ικανό να εξυπηρετήσει την πιο σύνθετη, απαιτητική και εξειδικευμένη ανάγκη των πελατών της. Παρέχει εύρος οχημάτων μέσης ηλικίας 2 ετών που ποικίλλουν από μικρά αυτοκίνητα πόλης μέχρι σεντάν πολυτελείας, και από mini van μέχρι SUV (4×4). Οι επιλογές περιλαμβάνουν αυτόματα, ντίζελ ή ειδικά οχήματα μεταφοράς επιβατών καθώς και πολυτελή VIP van με τη δυνατότητα επιπλέον παροχής επαγγελματιών οδηγών.

Από την έναρξη της το 2018 με 3 μόνο υποκαταστήματα, η Carwiz Greece έχει πετύχει μια αξιοσημείωτη ανάπτυξη λειτουργώντας πλέον 11 σταθμούς.

Η παρουσία της Carwiz Greece εκτείνεται σε αεροδρόμια, λιμάνια και γραφεία πόλης, σε όλη την Ελλάδα σε περιοχές όπως  Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Χανιά, Ηράκλειο, Ρόδο, Μύκονο, Λέσβο, Ζάκυνθο, Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Άνδρο, Πάρο και σε άλλους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, μέσω του εκτεταμένου δικτύου συνεργατών της, οπουδήποτε στην Ελλάδα.

Η Carwiz Greece είναι μέλος της GELASAKIS Group of Companies, ενός ιδιωτικού επιχειρηματικού ομίλου που εδρεύει στην Ελλάδα και δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο στους τομείς του τουρισμού, της ναυτιλίας και της φιλοξενίας. Είναι μέλος της Ελληνικής Ένωσης Ενοικίασης Αυτοκινήτων.

Η Carwiz Greece είναι βραβευμένη και πιστοποιημένη από την ICERTIAS, έναν οργανισμό που εδρεύει στη Ζυρίχη και ο οποίος ερευνά και αναλύει τις σχέσεις επιχειρήσεων – πελατών, την οικονομική σταθερότητα των επιχειρήσεων, το customer support και την κοινωνική ευθύνη και επιρροή των επιχειρήσεων.

Παρ’ όλη την πανδημική κρίση, η ποιότητα, οι εξαιρετικού επιπέδου συνεργασίες και ένα εξόχως αναγνωρίσιμο όνομα, συναποτέλεσαν στην επέκταση του δικτύου στην Ελλάδα και  σε νέες συμφωνίες sub-franchise.

Όπως ήδη έχουμε ανακοινώσει, η Carwiz Greece με την υποστήριξη της Carwiz International συνεχίζει την ανάπτυξη μέσω νέων συμφωνιών sub-franchise.

Μέχρι το τέλος του 2021 στοχεύουν να αναπτύξουν περισσότερο το δίκτυο franchise σε αρκετές ακόμα πόλεις της Ελλάδας, με νέες συνεργασίες εξωτερικού να είναι επίσης σε εξέλιξη.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Get it on Google Play Download on the App Store