Instacar: Το πιο ευέλικτο leasing δίχως περιορισμούς!

Το instacar αλλάζει τα δεδομένα στην απόκτηση και χρήση του αυτοκινήτου, καλύπτοντας το κενό ανάμεσα στο ακριβό για μακροχρόνια χρήση rent a car και στην απαιτητική και μη ευέλικτη επιλογή του παραδοσιακού leasing. Πρόκειται για την πρώτη εταιρία που έφερε το ευέλικτο leasing στην Ελλάδα από το 2019. Επίσης, είναι η top rated εταιρία μίσθωσης οχημάτων στην Ελλάδα, με τεράστια οικονομική ανάπτυξη και με στόχο να επεκταθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες το 2024.

Leasing χωρίς προκαταβολή!

Ένα από τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του κλασικού leasing είναι οι υπέρογκες προκαταβολές, που ισοδυναμούν με το 20-30% της αξίας του οχήματος. Στο instacar δεν υπάρχει προκαταβολή, ενώ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει το όχημα ή να το αλλάξει όποτε θέλει, χωρίς περιορισμούς! Μπορεί για παράδειγμα να θελήσει αρχικά ένα αυτοκίνητο πόλης, όμως μετά ενδέχεται να προκύψουν άλλες ανάγκες και να χρειαστεί να το αλλάξει με ένα μεγαλύτερο SUV. Το μόνο που απαιτείται σε μια τέτοια περίπτωση, είναι μια ειδοποίηση 20 εργάσιμες μέρες πριν την ημερομηνία επιστροφής του οχήματος στον επίσημο αντιπρόσωπο. Επίσης, μπορεί να εξαγοράσει το αυτοκίνητο που οδηγεί ανά πάσα στιγμή.

Για ιδιώτες και επαγγελματίες!

Το instacar απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες, όσο και σε επιχειρήσεις, με πανελλαδική κάλυψη. Η διαδικασία απόκτησης ενός αυτοκινήτου είναι πολύ απλή και η ελάχιστη διάρκεια μίσθωσης είναι ένας μήνας. Ο ενδιαφερόμενος επιλέγει το μοντέλο που επιθυμεί και κατόπιν πραγματοποιείται ένας τυπικός οικονομικός έλεγχος χωρίς την εμπλοκή τραπεζών. Εφόσον γίνει έγκριση του αιτήματος και πραγματοποιηθεί η καταβολή του instastart, το αυτοκίνητο θα είναι έτοιμο για παραλαβή από 2 έως 10 μέρες, ανάλογα με το μοντέλο.

Το instacar διαθέτει ένα σύγχρονο στόλο αυτοκινήτων, καινούργιων ή ελαφρώς μεταχειρισμένων ηλικίας έως 2 ετών.

Τι είναι το instastart; Περιλαμβάνει την εγγραφή του πελάτη στην υπηρεσία του instacar (270€ + ΦΠΑ), καθώς και μια μηνιαία συνδρομή ανάλογη της αξίας του οχήματος για το οποίο ενδιαφέρεται. Το instastart μπορεί να επιστραφεί με μορφή έκπτωσης σε περίπτωση αγοράς του οχήματος ή με τη μορφή μηνιαίου μισθώματος, εφόσον συμπληρωθούν 18 μήνες συνδρομής (ως 19ο μίσθωμα). Παράλληλα, ο πελάτης έχει το δικαίωμα αλλαγής οχήματος δίχως να πληρώσει ξανά το instastart.

Oι παροχές του instacar δεν σταματούν εδώ. Στο μίσθωμα περιλαμβάνονται και όλα τα πάγια έξοδα, όπως:
  • Tέλη κυκλοφορίας
  • Service
  • Aλλαγή ελαστικών
  • Μεικτή ασφάλεια

Συν οποιαδήποτε άλλα έξοδα έχουν σχέση με το αυτοκίνητο, εκτός από το καύσιμο. Σε περίπτωση ατυχήματος ή κλοπής, παρέχεται άμεσα όχημα αντικατάστασης και 24ωρη οδική βοήθεια. Έτσι, οτιδήποτε και να συμβεί, ο χρήστης είναι πάντα καλυμμένος, χωρίς επιπλέον έξοδα.

Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να πάρει προσφορά 100% online, να συμπληρώσει τη φόρμα επικοινωνίας και ένα μέλος του #instateam θα επικοινωνήσει μαζί του. Διαφορετικά, υπάρχει η δυνατότητα απευθείας κλήσης, στο τηλέφωνο 2112345522.

Get it on Google Play Download on the App Store