Ο καλύτερος έλεγχος μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

81

Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται οποιοσδήποτε θέλει να αγοράσει ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο είναι κατά πόσο είναι «καθαρό». Κοινώς, αν έχει τρακάρει, αν έχει εμφανίσει βλάβες, αν ο ιδιοκτήτης του τηρούσε τα service και πολλά ακόμα. Ορισμένα πράγματα δεν φαίνονται αμέσως και με την πρώτη ματιά, αφού μπορεί να κρύβονται ζημιές κάτω από το αμάξωμα και μάλιστα πολύ σοβαρές, που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του αυτοκινήτου.

Αυτά και πολλά ακόμα ελέγχονται απόλυτα την Autoreport, η οποία προσφέρει τον πιο ολοκληρωμένο έλεγχο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων στην Ελλάδα. Με εμπειρία άνω των 4.500 ελέγχων και στελεχωμένη από ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών με συνεχή κατάρτιση και εκπαίδευση, έχει ως σκοπό την πλήρη ενημέρωση του υποψήφιου αγοραστή, για την κατάσταση του αυτοκινήτου μέσα από την 14σελιδη τεχνική αναφορά 220+ σημείων και σε συνδυασμό με φωτογραφικό υλικό όλων των εμφανών ευρημάτων.

Οι μηχανικοί της Autoreport με γνώμονα την εξειδίκευση και την εμπειρία τους, διενεργούν τεχνικό έλεγχο σε όλους τους βασικούς τομείς του αυτοκινήτου καθώς και στα έγγραφά του, όπως την άδεια κυκλοφορίας, το δελτίο τεχνικού ελέγχου Κ.Τ.Ε.Ο και το αρχείο συντήρησης.

Στο αμάξωμα ελέγχονται όλα τα καίρια σημεία του, όπως είναι τα ράμφη, οι θόλοι, οι κολώνες, το πάτωμα, τα μασπιέ και όλα τα εμφανή σημεία παραμόρφωσής τους. Επίσης, οι μηχανικοί της Autoreport ελέγχουν τις επιμέρους λειτουργίες του κινητήρα, της μετάδοσης, του συστήματος διεύθυνσης και πέδησης καθώς και των ηλεκτρικών μερών, με χρήση φορητού εξοπλισμού, για τον επιτόπιο έλεγχο (Basic).

Πρόσθετα, γίνεται διαγνωστικός έλεγχος εγκεφάλου κινητήρα βάσει πρωτοκόλλων OBD2/E-OBD για τυχόν καταγεγραμμένες βλάβες, με χρήση φορητού διαγνωστικού μηχανήματος για το Basic. Στο τέλος του ελέγχου, πραγματοποιείται σύντομο Test Drive από τον μηχανικό για τον έλεγχο της συνολικής λειτουργίας και οδηγικής συμπεριφοράς του αυτοκινήτου.

Ο Basic επιτόπιος έλεγχος κοστίζει 60 ευρώ και περιλαμβάνει ελέγχους σε πάνω από 200 σημεία. Πατήστε εδώ για να κλείσετε ραντεβού.

Στοιχεία επικοινωνίας:

  • Διεύθυνση: Τρωάδος 4, Νέα Φιλαδέλφεια Αττικής, Τ.Κ. 14342
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 – 20:00, Σάββατο: 09:00 – 17:00
  • Site: auto-report.gr
  • e-mail: [email protected]

Χάρτης: