Ξεθάμπωμα φαναριών σε χαμηλή τιμή

Με το πέρασμα του καιρού τα φωτιστικά σώματα στα νεότερα αυτοκίνητα με το πλαστικό κάλυμμα θαμπώνουν, με αποτέλεσμα να μειώνεται τη φωτεινότητα και να δείχνουν την πρόσοψη του οχήματος «γερασμένη». Αυτό είναι κάτι που προκαλείται από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου και παρατηρείται σε πάρα πολλά μοντέλα, ανεξαρτήτως μάρκας και τιμής. Άλλωστε όσο περισσότερο μένει ένα αυτοκίνητο εκτεθειμένο στις καιρικές συνθήκες, τόσο περισσότερο χαλάει και το χρώμα του. Εκτός αν υπάρχει γκαράζ για να προστατεύεται.

Οι περισσότεροι θα έχετε δει διάφορες πρόχειρες μεθόδους που επιφέρουν επιφανειακά και προσωρινά αποτελέσματα, όπως τρίψιμο του φαναριού με οδοντόκρεμα, καθαρισμό με εντομοκτόνο, ακόμα και γυάλισμα με αντισκωριακό σπρέι. Μόνο με επαγγελματική δουλειά με τριβείο και ειδικές κρέμες γυαλίσματος μπορούν τα θαμπωμένα φωτιστικά σώματα να επανέλθουν στην αρχική τους κατάσταση και να διατηρήσουν για αρκετό χρονικό διάστημα τη γυαλάδα τους.

Τη λύση και για αυτές τις περιπτώσεις δίνει το «Service Mr. France», αφού επαγγελματίες με τον κατάλληλο εξοπλισμό κάνουν τα φανάρια του αυτοκινήτου σας να μοιάζουν σαν καινούργια, αφαιρώντας πλήρως τη θολή, καμένη επιφάνεια που τα καλύπτει και χαρίζοντάς τους πάλι την αρχική άψογη όψη. Αυτή την περίοδο τρέχει προσφορά με 15 ευρώ το φανάρι. Εσείς, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλείσετε άμεσα ραντεβού εδώ.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Get it on Google Play Download on the App Store