Πασχαλινή προσφορά σε service και ανταλλακτικά

Το συνεργείο – φανοποιείο Mr. France με τα 17 χρόνια εμπειρίας σε κάθε τομέα της αυτοκίνησης δίνει μια σημαντική Πασχαλινή προσφορά σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων, για να ταξιδέψουν με ασφάλεια τις ημέρες των εορτών.

Επισκεφθείτε ένα από τα δύο πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία και λάβετε έκπτωση 15% σε όλες τις επισκευές του συνεργείου και στα ανταλλακτικά, καθώς και δωρεάν έλεγχο ΚΤΕΟ. Να σημειωθεί ότι η Πασχαλινή αυτή προσφορά ισχύει έως 5/4/2018.

Στο «Service Mr.France», μπορείτε να εμπιστευτείτε κάθε σας επιθυμία. Τόσο στον τομέα του service και της αναζήτησης ανταλλακτικών, όσο και στον τομέα της φανοποιείας, όπου με προηγμένες μεθόδους και σύγχρονες τακτικές, εξασφαλίζεται η υψηλότερη ποιότητα υπηρεσιών, στις καλύτερες τιμές.

Παράλληλα, το «Service Mr.France» προσφέρει κάθε είδους υπηρεσία της αυτοκίνησης, όπως υπηρεσίες ΚΤΕΟ, έκδοση κάρτας καυσαερίων και τα διαδικαστικά με τις ασφαλιστικές, όταν υπάρξει κάποιο ατύχημα. Επίσης η εταιρεία Mr. France VIP Travel Services δραστηριοποιείται στο χώρο της μεταφοράς προσώπων για διάφορες περιστάσεις, ενώ υπάρχει και υπηρεσία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

Το «Service Mr. France» θα το βρείτε στις εξής περιοχές:

  • Τζαβέλα 44 (Συνεργείο) στον Πειραιά, τηλ.: 210 9400318
  • Λ. Συγγρού 241-243 (Συνεργείο – Φανοποιείο) στη Νέα Σμύρνη, τηλ.: 210 4223388

Get it on Google Play Download on the App Store